Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Daghoroscoop 12 juli: Een vriendschap loopt gevaar, Maagd ✨

Daghoroscoop 12 juli: Een vriendschap loopt gevaar, Maagd ✨

Daghoroscoop 12 juli: Een vriendschap loopt gevaar, Maagd ✨

De daghoroscoop van 12 juli 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Maagd

Een vriendschap loopt gevaar. Als jij de vriendschap iets waard vindt, moet je echt actie ondernemen. Jij weet wel wat er uitgesproken moet worden. Als je echt zo gek bent op die ene persoon, draai daar dan niet langer omheen. Verzamel al je moed en vraag hem of haar mee uit. Je wordt heus niet opgegeten! Bemoei je vandaag maar met jouw eigen zaken. Een goed bedoeld advies komt niet aan. Men kan er zelfs een beetje boos op reageren.

Vissen

Ben je op zoek naar een relatie, dan ziet het er vandaag rooskleurig uit. Het kan niet anders dan dat je vandaag bijzondere personen ontmoet. Het is echter wel aan jou om er werk van te maken, het gaat niet vanzelf. Zoek lekker wat ontspanning vandaag. Een dag om eens flink te stappen of te gaan winkelen. Lekker weg met een vriend of vriendin. Het doet je goed om even weg te zijn uit de dagelijkse sleur. En je vindt er weer nieuwe energie door.

Lees ook
Stedentrip of bakken op het strand: volgens je sterrenbeeld is dít jouw ideale vakantie

Weegschaal

Jij bent altijd bereid een ander te helpen als dat nodig is. En dat weet iedereen maar al te goed. Pas op dat hier niet zoveel gebruik (of misbruik) van wordt gemaakt, dat je niet meer aan jezelf toekomt. Geld is vandaag een overkoepelend thema voor je. Je denkt er veel over na of je geeft veel uit aan een noodzakelijke aankoop. Maak meteen plannen om je spaargeld weer aan te vullen, anders heb je straks geen appeltje voor de dorst.

Geen Maagd, Vissen of Weegschaal? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.
Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images