Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Daghoroscoop 11 augustus: Een vervelende roddel komt je vandaag ter ore, Maagd ✨

Daghoroscoop 11 augustus: Een vervelende roddel komt je vandaag ter ore, Maagd ✨

Daghoroscoop 11 augustus: Een vervelende roddel komt je vandaag ter ore, Maagd ✨

De daghoroscoop van 11 augustus 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Maagd

De belangrijkste ingrediënten van vandaag zijn werk, werk en nog meer werk. De sterren staan namelijk in het teken van productiviteit. Je laatste kans dus om in recordtempo alle to-do’s te doorlopen. Morgen ligt de focus weer op heel andere dingen. Een vervelende roddel komt je vandaag ter ore. Waar rook is, is vuur, maar de werkelijkheid is gelukkig stukken minder erg dan boze tongen beweren. Een afspraak moet nog wel bevestigd worden.

Kreeft

Helaas staat je een moeizame dag te wachten. Gesprekken verlopen niet naar wens en je wordt geregeld verkeerd begrepen. Financieel gezien schiet het ook niet op. Er is hier en daar een tegenslag en daar maak je je een beetje zorgen over. Laat in de winkel al te dure en overbodige spulletjes maar liggen vandaag. Dat zal je humeur misschien niet direct goed doen, maar jouw portemonnee wel. Dat is voor jouw saldo dan weer mooi meegenomen.

Lees ook
Summer is here! Deze zomeractiviteit past het beste bij je sterrenbeeld

Boogschutter

Er dreigt wat gevaar op het romantische vlak. Als je vrijgezel bent, loop je wat te hard van stapel en daardoor schrik je een mogelijke kandidaat af. Binnen relaties wordt een oud geschil weer opgerakeld. Kom tot een compromis. Met dank aan de sterren is er een grote kans dat je méér energie hebt dan je kunt handelen. Beetje oppassen dus dat je in al je enthousiasme geen mensen voor de schenen schopt. Niet iedereen maakt zoveel vaart als jij.

Geen Maagd, Kreeft of Boogschutter? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.
Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images