Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Daghoroscoop 1 september: Geef de moed niet op, ook niet als er tegenslagen zijn, Schorpioen ✨

Daghoroscoop 1 september: Geef de moed niet op, ook niet als er tegenslagen zijn, Schorpioen ✨

Daghoroscoop 1 september: Geef de moed niet op, ook niet als er tegenslagen zijn, Schorpioen ✨

De daghoroscoop van 1 september 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Schorpioen

Je krijgt vandaag een kans om je carrière of zakelijke belangen een duwtje te geven of om een baan te vinden die jouw gevoel van eigenwaarde bevredigt en waarin je je talenten kunt ontwikkelen. Geef de moed niet op, ook niet als je wat tegenslag ondervindt. Wil je vandaag nog het een en ander afwerken, dan helpen de planeten je een handje. Het zit mee en je krijgt volop medewerking. En dat schiet op. Thuis ben je helaas wat minder actief.

Waterman

Maak je op voor interessante ontmoetingen vandaag. Deze dag staat in het teken van netwerken, wat betekent dat alles vandaag draait om vrienden, vrienden van vrienden, en vrienden van vrienden van vrienden. Je krijgt hierdoor de kans om je horizon eens flink te verbreden. Je bent al helemaal toe aan het weekend. Je bent sneller geïrriteerd en eerder moe. Kijk of je een geschikte uitlaatklep kunt vinden. Als single ontmoet je een aantrekkelijk persoon.

Lees ook
Déze sterrenbeelden zijn het meest geschikt om mee te doen met Expeditie Robinson

Maagd

Neem toch eens een beetje rust! Je probeert nog steeds van alles te doen, maar je bent eigenlijk doodmoe. Geef toe aan die vermoeidheid. Zowel voor jezelf als voor je directe omgeving. Daar word je een leuker en gezelliger mens van. Je financiële situatie baart je zorgen. Houd je budget goed in de gaten. Je bent vandaag wat impulsiever en roekelozer dan gewoonlijk. Let extra op tijdens het sporten en wanneer je je in het verkeer begeeft.

Geen Schorpioen, Waterman of Steenbok? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.
Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images