Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Daghoroscoop 1 juli: Je relatie kan wel een opkikkertje gebruiken, Waterman ✨

Daghoroscoop 1 juli: Je relatie kan wel een opkikkertje gebruiken, Waterman ✨

Daghoroscoop 1 juli: Je relatie kan wel een opkikkertje gebruiken, Waterman ✨

De daghoroscoop van 1 juli 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Vissen

Je partner kan wat kritiek op je hebben, omdat je veel in gedachten bent. Dat doe je niet expres, maar het is niet echt leuk voor je wederhelft. Samen iets ondernemen kan dit probleem verhelpen.

Een privékwestie of activiteit die zich achter de schermen heeft afgespeeld kan vandaag eindelijk openbaar gemaakt worden. Wacht niet nog langer met iets wat je onder de pet hebt gehouden, want dan is een ander je voor. Smeed het ijzer als het heet is.

Kreeft

Je bent vandaag erg gevoelig voor de meningen en stemmingen van anderen. Zoek vooral positief gezelschap op, dan ben jij ook positief. Kinderen kunnen hun ouders vandaag aangenaam verrassen. Je zult vandaag het liefst achter de schermen werken, vooral als je humeurig bent of een beetje emotioneel.

Spreek af met een goede vriend(in) als je wilt praten over iets wat je dwars zit. Niet elke boodschap zal vandaag goed tot je doordringen.

Lees ook
Oeh la la: dit seksstandje past het best bij je volgens je sterrenbeeld

Waterman

Reken op een dag vol gebeurtenissen, maar je zult er niet alleen voor staan, anderen willen helpen om alles op tijd voor elkaar te krijgen. Breng geen ideeën naar voren voor je alle nodige research hebt gepleegd.

Je relatie kan vast wel een lekker opkikkertje gebruiken. Wees niet bang om de eerste move te maken, dat zal zeer gewaardeerd worden door de ander. Om een patstelling te doorbreken, zul jij de eerste handreiking moeten doen.

Geen Vissen, Kreeft of Waterman? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.
Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images