Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Horoscopen > Daghoroscoop 1 april: Er kan vandaag een heftige discussie ontstaan over liefde of geld, Leeuw

Daghoroscoop 1 april: Er kan vandaag een heftige discussie ontstaan over liefde of geld, Leeuw

Daghoroscoop 1 april: Er kan vandaag een heftige discussie ontstaan over liefde of geld, Leeuw

De daghoroscoop van 1 april 2022.

Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Leeuw

Ben je een spaarder? Of geef je je geld direct na binnenkomst weer uit? Breng je rekeningen op orde, betaal je schulden af en maak je op voor nieuwe vormen van inkomsten. Je bent goed in staat iemand met zijn financiën te helpen. Vanochtend vroeg kan al een heftige discussie ontstaan over liefde of geld. Houd, ook als je gehaast bent, de communicatie helder en zinnig, zeker als je nog steeds niet weet hoe je ervoor staat ten opzichte van je partner.

Stier

Een ouder familielid draagt vandaag het hart op de tong en dat kan heel interessante wetenswaardigheden opleveren. Vraag vooral door als je daar de kans toe krijgt! Ben je klaar voor de actie en opwinding die deze dag met zich meebrengt? Laat die koppige houding van jou ten opzichte van je partner maar gewoon varen. Je zult daarmee helemaal niets bereiken. Probeer liever tot overeenstemming te komen en harmonisch van elkaar te genieten.

Lees ook
Deze drie sterrenbeelden zijn handige klussers (en deze hebben juist twee linkerhanden)

Boogschutter

Reserveer voldoende tijd om feiten en cijfers te controleren als je aan een rapport of presentatie werkt. Wees niet te snel met het vragen van een gunst als een leidinggever een compliment geeft. Lardeer je speech met humor en relativeer je bijdrage. Iemand probeert iets intiems met je te bespreken en daar voel je je mogelijk nogal ongemakkelijk bij. Een sociale gebeurtenis kan vandaag toch nog een latertje worden.

Geen Leeuw, Stier of Boogschutter, maar wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen. 

Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.