Artikel horoscoop Flair Beeld Redactie
Artikel horoscoop FlairBeeld Redactie

Weegschaal

Dit is zo'n dag waarop je er echt niet mee wegkomt als je de kantjes ervan afloopt. Je kunt vandaag goed zien wat nog niet optimaal werkt in je leven. Lui achterover leunen is even geen optie; er zal hard moeten worden gewerkt. Door verkeerde informatie kun je vandaag te laat op een afspraak komen. Je zult er hard tegenaan moeten om deze slechte indruk ongedaan te maken. Blijf rustig als blijkt dat je een deadline hebt gemist. Geef het prioriteit.

-Geboren tussen 24 september en 23 oktober

-Goede eigenschappen: staat bekend als beschaafd en charmant

-Slechte eigenschappen: kan ijdel of een control freak zijn

  • Geboren tussen 24 september en 23 oktober
  • Staat bekend als beschaafd en charmant
  • Kan soms ijdel of een control freak zijn

Karakter Weegschaal

Weegschalen zijn erg beschaafd en diplomatiek. Ze zoeken, net als de naam van het sterrenbeeld voorspelt, naar balans in het leven. Ze wegen makkelijk voor- en nadelen af en zijn geregeld bemiddelaar in conflictsituaties. Een Weegschaal die een overhaaste beslissing maakt? Never.

De Weegschaal is goed in discussiëren en haalt ook plezier uit zo’n diepgaand gesprek. Soms hebben Weegschalen moeite met hun eigen mening delen, omdat ze niemand willen benadelen.

Mensen met dit sterrenbeeld zijn kritische denkers, wat hen intelligent maakt. Ook zijn ze dol op humor en zijn ze nooit te beroerd om een potje te flirten.

Weegschaal en sex & relaties

Weegschalen lopen zichzelf geregeld voorbij in de liefde. Ze zijn nou eenmaal gek op love en kunnen hun droombeeld van een perfecte relatie niet loslaten. De Weegschaal heeft moeite met ups en downs in een lange relatie, toch geven ze niet snel op.

Het voorspel begint bij mensen met dit sterrenbeeld al ver voordat ze daadwerkelijk in de slaapkamer zijn. Ze houden van spanning vooraf en een sexy outfit. Wel moet de seks sensueel blijven en niet te ruw worden.

In vriendschappen is de Weegschaal open en mild. Dit sterrenbeeld is een behulpzame vriend waar anderen graag bijzijn.

Weegschaal en carrière

Een fijne collega is de Weegschaal zeker, vanwege de eerlijke en open houding van dit sterrenbeeld. Mensen met het sterrenbeeld Weegschaal helpen graag anderen.

Door hun kritische denkniveau zijn ze vaak sneller dan anderen, maar ze zullen de kansen van collega’s nooit ontnemen. Dit sterrenbeeld is gevoelig voor een burn-out, aangezien een Weegschaal moeite heeft om nee te zeggen.

Meer astrologie

Wil je meer lezen over astrologie, sterrenbeelden en wat de stand van de sterren over jou te zeggen hebben? Check de nieuwste astrologie-artikelen hier.

RedactieRedactie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden