Artikel horoscoop Flair Beeld Redactie
Artikel horoscoop FlairBeeld Redactie

Waterman

Probeer niet te vaak te gaan winkelen, want impulsaankopen zijn nu namelijk echt uit den boze. Daar krijg je aan het einde van de maand hoogstwaarschijnlijk spijt van. Met een naaste kan vandaag een emotionele botsing ontstaan; probeer de ander niet jouw mening op te dringen. Hij of zij denkt ook nog voor zichzelf. Jouw gevoelens kunnen het winnen van je verstand, waardoor je bepaalde zaken minder helder ziet. Bespreek problemen rustig.

  • Geboren tussen 21 januari en 18 februari
  • Staat bekend als oprecht en een doorzetter
  • Kan soms humeurig of koppig zijn

Karakter Waterman

Watermannen zijn intelligente denkers. Dit sterrenbeeld is regelmatig moeilijk te doorgronden, doordat het humeur van een Waterman random kan omslaan.

De Waterman heeft respect voor de mening van een ander, maar zelf van mening veranderen? Dat gebeurt niet zo snel. Als iemand met dit sterrenbeeld het idee heeft gedwongen te worden tot iets, geeft diegene flink tegengas of gaat er zelfs vandoor.

Omdat de Waterman goed weet wat ie wil, heeft dit sterrenbeeld een enorm doorzettingsvermogen. Problemen oplossen en out of the box denken zijn als een tweede natuur voor een Waterman. Gelijkheid is belangrijk voor dit sterrenbeeld, hier zullen Watermannen dan ook altijd voor strijden.

Waterman en sex & relaties

De lover van een Waterman moet sterk in z’n schoenen staan. Watermannen hebben moeite om iemand toe te laten in hun leven, aangezien ze hun onafhankelijkheid enorm belangrijk vinden. Zodra een Waterman die drempel over is, gaat ie zeker door het vuur voor diegene.

Romantisch is dit sterrenbeeld niet echt. Ook in bed hoef je geen romantiek te verwachten van de Waterman. Een Waterman vindt seks niet megabelangrijk. Zo kan de Waterman maanden droog staan zonder problemen. Als er dan eens sexy time plaatsvindt, vliegen de vonken eraf.

Het sterrenbeeld heeft veel verschillende vrienden. Een Waterman als vriend staat zeker garant voor gezelligheid.

Waterman en carrière

De Waterman kan erg principieel zijn en dat merk je op de werkvloer. Daarnaast zijn eerlijkheid en respect belangrijke waardes voor dit sterrenbeeld. Watermannen verwachten dit dan ook van hun collega’s.

Een leidende functie past goed bij iemand met dit sterrenbeeld, die tevens graag in groepen werkt. Ook zijn uitdaging en creativiteit belangrijk, anders verveelt de Waterman zich te snel.

Meer astrologie

Wil je meer lezen over astrologie, sterrenbeelden en wat de stand van de sterren over jou te zeggen hebben? Check de nieuwste astrologie-artikelen hier.

RedactieRedactie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden