Artikel horoscoop Flair Beeld Redactie
Artikel horoscoop FlairBeeld Redactie

Vissen

Hoop op het beste en zet nog iets hoger in dan gewoonlijk. Geef toe aan die drang om uit je bol te gaan. Je hebt een stressvolle periode achter de rug en zowel je lichaam als je geest snakken ernaar vrijgelaten te worden. Zet vandaag je natuurlijke charmes in om de ander over de streep te trekken. Dat is misschien niet zo netjes, maar je hebt alle andere mogelijkheden al onderzocht. Je hebt weinig geduld met anderen. Je hebt een duidelijke mening.

  • Geboren tussen 19 februari en 20 maart
  • Staat bekend als empathisch en dromerig
  • Kan soms wispelturig of te gevoelig zijn

Karakter Vissen

Vissen is een dromerig sterrenbeeld. Ze houden zich graag bezig met spiritualiteit en zijn vaak erg gevoelig.

De Vissen kan goed omgaan met verandering en neemt af en toe enorme risico’s. Dat heeft ook een keerzijde; ze zijn soms onrealistisch en leven in een fantasiewereld. Vissen hebben soms moeite met het accepteren van de realiteit.

Toch komt dit sterrenbeeld meestal op z’n pootjes terecht, doordat ze een positive mind hebben. Vissen zijn heel empathisch. Hierdoor kunnen ze goed meeleven met anderen, wat ook weer een valkuil kan zijn. Iemand met dit sterrenbeeld voelt regelmatig dingen aan die gaan gebeuren.

Vissen en sex & relaties

Als er een sterrenbeeld romantisch is, is het zeker Vissen. De Vissen ziet altijd het beste in een persoon, waardoor ze soms de mindere kanten van iemand veel later ontdekken. Doordat ze dromerig en gevoelig zijn, past een lover die hen af en toe wakker schudt het best bij Vissen.

Ook tijdens de seks is de Vissen dromerig. Ze verliezen zich helemaal tussen de lakens en worden echt één met hun sekspartner. Af en toe levert dat een magisch potje rampetampen op.

De Vissen kan snel gekwetst zijn en vindt het moeilijk om contact te maken in grote groepen. Maar wanneer je echt bevriend bent met dit sterrenbeeld kun je rekenen op een trouwe en gulle vriend.

Vissen en carrière

Vissen gebruiken hun gevoel voor creativiteit en verbeeldingskracht op het werk. Dat out of the box denken is een pre bij welk beroep dan ook.

Hoewel de Vissen het liefst een creatief beroep zou hebben, zoals dichter of kunstenaar, doet dit sterrenbeeld het goed in allerlei soorten functies. De Vissen durft risico’s te nemen en heeft bovendien goede ideeën, wat tevens goed van pas komt als zzp’er.

Meer astrologie

Wil je meer lezen over astrologie, sterrenbeelden en wat de stand van de sterren over jou te zeggen hebben? Check de nieuwste astrologie-artikelen hier.

RedactieRedactie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden