Artikel horoscoop Flair Beeld Redactie
Artikel horoscoop FlairBeeld Redactie

Tweelingen

In plaats van een sterke persoonlijkheid lijk je vandaag angstig en teruggetrokken, en dat is eigenlijk niemand van jou gewend. Jijzelf ook niet. Geef toe aan je behoefte aan rust; de rest volgt vanzelf. Van een twijfelaar verander je langzaamaan naar een vastberaden persoon. Dat is te merken. Op het moment zit je vol goede moed om hard met je plannen en projecten aan de slag te gaan. Je hebt belangrijke lessen geleerd over diplomatiek zijn.

  • Geboren tussen 22 mei en 21 juni
  • Staat bekend als intelligent en een levensgenieter
  • Kan soms ongeduldig of snel verveeld zijn

Karakter Tweelingen

Tweelingen is een levendig en intelligent sterrenbeeld. Daarbij is een Tweelingen snel afgeleid en best ongeduldig. Tweelingen zijn goed op de hoogte van het laatste nieuws en zijn echte trendwatchers.

Doordat Tweelingen snel verveeld zijn, hebben ze regelmatig verandering nodig in hun leven. Anderen kunnen dit opvatten als oppervlakkig of vluchtig gedrag. Een Tweelingen is een echte levensgenieter.

Daarom staat dit sterrenbeeld nooit te lang stil bij emoties. Ze vliegen door het leven op een snel tempo. Anderen hebben vaak moeite dit bij te houden, maar een ding is zeker: never a dull moment met een Tweelingen.

Tweelingen en sex & relaties

Een Tweelingen loves daten, vooral die spannende en nieuwe fase is dit sterrenbeeld dol op. Met lange, serieuze relaties hebben Tweelingen meer moeite, omdat ze op den duur op zoek gaan naar spannende en interessante afleidingen.

Dit sterrenbeeld houdt van kletsen, ook tussen de lakens. Dirty talk en berichtjes zijn eerder regel dan uitzondering. Ook in bed is iemand met dit sterrenbeeld snel verveeld, dus denk: veel verschillende standjes, plekken en speeltjes.

Het is in ieder geval nooit saai met de Tweelingen, ook niet in een vriendschap. Vrienden moeten wel accepteren dat Tweelingen af en toe van de aardbodem lijken te verdwijnen, maar ze keren altijd terug.

Tweelingen en carrière

Op de werkvloer heb je veel aan een Tweelingen die vol ideeën zit en die ook overtuigend durft te delen. Ze zijn intelligent en pikken hierdoor snel dingen op.

Als iemand anders langzamer werkt, heeft een Tweelingen moeite om taken uit handen te geven. Regelmatig van baan wisselen, past zeker bij dit sterrenbeeld. Ze zijn nou eenmaal snel verveeld, maar doen het goed als zzp’er.

Meer astrologie

Wil je meer lezen over astrologie, sterrenbeelden en wat de stand van de sterren over jou te zeggen hebben? Check de nieuwste astrologie-artikelen hier.

RedactieRedactie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden