Artikel horoscoop Flair Beeld Redactie
Artikel horoscoop FlairBeeld Redactie

Stier

Een periode van zelfonderzoek kan uitmonden in een verandering van idealen en principes. Blijf geduldig als je naasten jou niet meteen begrijpen. Na een lang gesprek kun je een nieuw project in gang zetten. De mensen om je heen zijn vandaag niet vooruit te branden, maar je hebt ze helaas wel nodig om iets voor elkaar te krijgen. Kruip maar in de rol van motivator. Je zult zien dat dit je wonderwel afgaat. En het geeft je nog een goed gevoel ook.

  • Geboren tussen 21 april en 21 mei
  • Staat bekend als voorzichtig en betrouwbaar
  • Kan soms lui of jaloers zijn

Karakter Stier

De Stier is een voorzichtig en betrouwbaar sterrenbeeld. Veiligheid vinden zij belangrijk, ze houden dus niet zo van veranderingen. Gekke keuzes maken zit niet in hun aard, dat uit zich soms in koppigheid.

Stieren zijn echte doorzetters. Als ze iets willen, gaan ze er 100% voor, maar dan wel op hun tempo. Anderen vinden de Stier vaak lui, maar een Stier kan zeker gemotiveerd zijn.

Af en toe kan de liefde van een Stier voor mooie spulletjes omslaan in hebberigheid. Een talent van de Stier? Dat zit waarschijnlijk in de creatieve hoek, denk aan muziek, dans, schilderen, tuinieren of koken.

Stier en sex & relaties

De Stier vindt subtiele romantiek leuk. Als zij iemand leuk vinden, laten ze dat voorzichtig merken. Spanning en sensatie past niet zo bij dit sterrenbeeld, liever gaat iemand met dit sterrenbeeld voor veiligheid en stabiliteit. In een liefdesrelatie is het belangrijk dat de Stier zich veilig voelt.

Ook in de slaapkamer hoeft het allemaal niet zo spannend voor dit sterrenbeeld. Een Stier houdt vooral van vanilla sex, als het maar vertrouwd voelt tussen de lakens.

Stieren zijn geen allemansvrienden, maar hebben een klein clubje vaste vrienden. Een Stier is een betrouwbare, geduldige vriend en houdt ervan om vrienden te verwennen.

Stier en carrière

Van Stieren wordt regelmatig gedacht dat ze lui zijn. Ook al is hun werktempo laag, ze doen zeker hun best. Een Stier is betrouwbaar, ook op de werkvloer, en hoopt dat collega’s en werkgevers hier de waarde van inzien.

De Stier is creatief, maar heeft moeite om dit te uiten op het werk. Dit sterrenbeeld kan dan moeilijk kiezen tussen creatieve uiting of veiligheid.

Meer astrologie

Wil je meer lezen over astrologie, sterrenbeelden en wat de stand van de sterren over jou te zeggen hebben? Check de nieuwste astrologie artikelen hier.

RedactieRedactie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden