Artikel horoscoop Flair Beeld Redactie
Artikel horoscoop FlairBeeld Redactie

Steenbok

Begeef je de komende tijd eens op onbekend gebied, jaag een mysterie na, graaf diep en kijk achter gesloten deuren. Zie niet over het hoofd wat schijnbaar onbelangrijk is. Vertrouw op je intuïtie als je een nieuw project onder handen neemt. Je bent inventief en je kunt verbanden ontdekken die door anderen over het hoofd worden gezien. Toon moed en vastberadenheid. Op romantisch gebied lijkt er sprake van een nieuwe, spannende, ontwikkeling.

  • Geboren tussen 22 december en 20 januari
  • Staat bekend als intelligent en een harde werker
  • Kan soms te serieus of te ambitieus zijn

Karakter Steenbok

Steenbokken zijn intelligent; een discussie win je niet snel van de Steenbok. Daarnaast zijn mensen met dit sterrenbeeld dol op regeltjes, routine en structuur. Het zijn echt harde werkers en hard work pays off; Ze houden er namelijk van om financieel alles op orde te hebben.

De Steenbok is dus erg serieus. Een speelse kant heeft iemand met het sterrenbeeld Steenbok zeker, maar het kan lastig voor diegene zijn om die kant te tonen.

Doordat dit sterrenbeeld soms iets te ambitieus is, kan het moeilijk ontspannen. Die ambitieuze kant komt wel van pas tijdens spelletjes en sport. Dan is de Steenbok enorm competitief.

Steenbok en sex & relaties

Het is moeilijk om een liefdesrelatie met dit sterrenbeeld aan te gaan. De Steenbok is namelijk gereserveerd en vindt praten over gevoelens maar gedoe. Toch geloven Steenbokken zeker in l’amour. Ze vallen op succesvolle en ambitieuze mensen, vanwege hun aantrekkelijke zelfverzekerdheid.

Die competitiviteit van de Steenbok keert ook terug tussen de lakens. Ze hebben een hoog libido en zijn gek op seks, maar willen ook hier de beste in zijn.

Als vriend heb je heel veel aan de Steenbok. Mensen met dit sterrenbeeld zijn toegewijd en dol op gezelligheid. Zodra een ander door het schild van de Steenbok prikt, kan een hechte vriendschap ontstaan.

Steenbok & carrière

We schreven het al eerder: Steenbokken zijn dol op regeltjes, routine en structuur. Dat komt goed van pas op hun werk. De Steenbok neemt daar graag grote verantwoordelijkheden op zich.

Dit sterrenbeeld is enorm ambitieus, een echte workaholic en leidt met plezier elk bedrijf. Financieel hebben ze alles graag op orde, wat een enorme motivatie voor hen is om hard te werken.

Meer astrologie

Wil je meer lezen over astrologie, sterrenbeelden en wat de stand van de sterren over jou te zeggen hebben? Check de nieuwste astrologie-artikelen hier.

RedactieRedactie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden