Artikel horoscoop Flair Beeld Redactie
Artikel horoscoop FlairBeeld Redactie

Schorpioen

Je voelt je vandaag voornamelijk erg productief. Je hebt zin om overal je schouders onder te zetten en je bedenkt allerlei praktische oplossingen voor problemen. Ach, eigenlijk zie jij helemaal geen problemen, voor jou zijn ze slechts uitdagingen. Leef naar een doel toe. Houd rekening met de situatie thuis bij al je overwegingen die betrekking hebben op je verdere toekomst! Je vindt je innerlijke evenwicht weer terug, dat geeft een goed gevoel.

  • Geboren tussen 24 oktober en 22 november
  • Staat bekend als doelgericht en inspirerend
  • Kan manipulatief of wraakzuchtig zijn

Karakter Schorpioen

Een Schorpioen kan geheimzinnig en lekker mysterieus zijn, daardoor hebben ze een grote aantrekkingskracht. Ze zijn erg diepgaand, maar daardoor ook complex.

Mensen met dit sterrenbeeld tonen niet snel hun echte zelf aan anderen. Andere mensen die ook een masker dragen hebben ze dan ook meteen door. Eigenlijk ontgaat dit sterrenbeeld niets. Ze ontfutselen bijvoorbeeld zo een geheim bij iemand.

Ze zijn zeker geduldig, maar ze krijgen altijd wat ze willen. Als de Schorpioen zich ergens in vastgebeten heeft, laat ie simpelweg niet meer los. Ze zijn enorm vastbesloten, maar kunnen soms manipulatief en obsessief worden.

Schorpioen en sex & relatie

Wat betreft relaties is de Schorpioen erg serieus, soms iets té. Als Schorpioenen eenmaal z’n ware zelf heeft laten zien – en dat doen ze niet zomaar – verwachten ze een intense band met hun partner. Af en toe uit zich dat in manipulatief of controlerend gedrag.

Toch is de mysterieuze aantrekkingskracht van mensen met dit sterrenbeeld onweerstaanbaar, ook tussen de lakens. Een Schorpioen wordt vaak gezien als het meest seksuele sterrenbeeld. Dat maakt de Schorpioen, met hoog libido, zeker waar.

Bevriend met iemand met dit sterrenbeeld? Lucky you! Schorpioenen gaan echt door het vuur voor hun beste vrienden.

Schorpioen en carrière

Op de werkvloer barst de Schorpioen van de energie en ambitie. Een oppervlakkige job past absoluut niet bij dit sterrenbeeld. Een Schorpioen werkt graag aan iets dat echt bijdraagt aan de maatschappij.

Mensen met het sterrenbeeld Schorpioen willen graag overal bij betrokken worden. However, het middelpunt van de belangstelling zijn? Dat wil een Schorpioen liever niet.

Meer astrologie

Wil je meer lezen over astrologie, sterrenbeelden en wat de stand van de sterren over jou te zeggen hebben? Check de nieuwste astrologie-artikelen hier.

RedactieRedactie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden