Artikel horoscoop Flair Beeld Redactie
Artikel horoscoop FlairBeeld Redactie

Ram

De eerste dag van de nieuwe week start helaas niet zo positief. Na alle gezelligheid van het weekend valt de rust op je werk je koud op het dak. Daar word je behoorlijk depressief en chagrijnig van. Een compromis kan vandaag uitkomst bieden. Hanteer liever een zachtmoedige benadering dan je eigen wil hard door te zetten. Als je je ideeën verder analyseert, zul je in staat zijn ze met feiten te staven. Aan romantiek hoeft het je niet te ontbreken.

  • Geboren tussen 21 maart en 20 april
  • Staat bekend als levendig en erg ondernemend
  • Kan soms impulsief of overheersend zijn

Karakter Ram

Dit sterrenbeeld is een ondernemend en levendig tiepje. Dat kan soms doorslaan, waardoor ze overheersend en impulsief overkomen. Van die impulsieve acties of uitspraken hebben Rammen soms spijt. Daarbij kan een Ram behoorlijk koppig zijn.

Toch is het ook nooit saai met dit sterrenbeeld. Ze lijken soms wel avontuur aan te trekken en proberen graag nieuwe dingen uit. Ze zitten niet snel bij de pakken neer, vanwege hun positieve instelling. Die instelling, gecombineerd met hun competitiviteit, enthousiasme en zelfverzekerdheid, brengt hun vaak ver.

En hoewel ze eigenwijs kunnen zijn, is trouw zijn ook een kenmerkende eigenschap van de Ram.

Ram en sex & relaties

Een lui persoon past niet bij de Ram. Dit sterrenbeeld zit vol energie en levenslust en zoekt dat ook bij een lover. Hun partner moet hen met beide benen op de grond zetten, ook al zouden Rammen nooit toegeven dat ze dit nodig hebben. Een Ram heeft tegengas nodig en vindt dat stiekem best aantrekkelijk.

Het avontuurlijke karakter van de Ram is ook te merken in de slaapkamer. Veel verschillende standjes en plekken komen voorbij. Van voorspel is de Ram dan weer niet echt fan.

Rammen maken makkelijk contact en zijn erg sociaal. Hierdoor hebben ze veel vrienden, maar niet veel diepgaande vriendschappen.

Ram en carrière

Nieuwe projecten worden door de Ram als eerste vol enthousiasme aangepakt. Af en toe heeft dit sterrenbeeld creatieve ideeën. Een valkuil van de Ram op de werkvloer? Te snel impulsieve beslissingen maken; soms zijn ideeën nou eenmaal niet haalbaar.

Een kracht van de Ram is het geven van een presentatie of een brainstorm leiden. Collega’s zitten dan met open mond te luisteren.

Meer astrologie

Wil je meer lezen over astrologie, sterrenbeelden en wat de stand van de sterren over jou te zeggen hebben? Check de nieuwste astrologie-artikelen hier.

RedactieRedactie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden