Artikel horoscoop Flair Beeld Redactie
Artikel horoscoop FlairBeeld Redactie

Maagd

Ben je de afgelopen tijd braaf geweest? Dan kun je misschien vanavond wel een presentje van de goede Sint verwachten. Spreek af met iemand van wie je veel houdt en zorg samen voor een heerlijk avondje. Gekmakend, dat moeizame contact met de mensen om je heen. Jouw trots komt onder druk te staan. Probeer je kwetsbaar op te stellen, luidt het advies; dat werkt vaak veel beter dan het gevecht aangaan. Hoe harder je duwt, hoe meer er wordt teruggeduwd.

  • Geboren tussen 24 augustus en 23 september
  • Staat bekend als praktisch en georganiseerd
  • Kan perfectionistisch of te fanatiek zijn

Karakter Maagd

Maagden zijn praktisch en perfectionistisch, het meest van alle sterrenbeelden. Ze kunnen goed plannen, houden van orde en regelmaat en zijn de beste in dingen regelen.

Dit hardwerkende sterrenbeeld legt de lat enorm hoog voor zichzelf. Waarom anderen dat niet doen, begrijpen ze eigenlijk niet goed.

Mensen met dit sterrenbeeld zijn dus vaak bezig met hun hoofd en vergeten weleens hun hart. Gevoelens en dingen loslaten zijn niet aan de Maagd besteed. Overthinking is zeker iets waar een Maagd dagelijks mee bezig is. Naast hun praktische kant zijn mensen met het sterrenbeeld Maagd ook erg creatief.

Maagd en sex & relaties

Een stabiele en betrouwbare lover waarmee een Maagd een diepe connectie heeft, past het best bij dit sterrenbeeld. Maagden zijn enorm supportive naar hun partner toe, no matter what hun passie is. Mensen met dit sterrenbeeld hebben er soms last van dat ze te veel nadenken over hun relatie.

Die diepe connectie met een ander is belangrijk voor de Maagd; dit sterrenbeeld zal niet zomaar seks met iemand hebben. Als het eenmaal zover is, is de Maagd erg sensueel tussen de lakens.

Vriendschappen sluiten vindt een Maagd lastig, aangezien de Maagd erg verlegen en teruggetrokken is. Ze willen wel graag goede connecties.

Maagd en carrière

Het komt zeker niet uit de lucht vallen dat Maagden heel goed zijn op de werkvloer. Door hun toewijding en perfectionisme zullen ze nooit half werk leveren.

Een burn-out ligt wel op de loer voor dit sterrenbeeld. Soms zijn mensen met dit sterrenbeeld namelijk te kritisch op zichzelf en gaan ze gemakkelijk over hun eigen grenzen.

Meer astrologie

Wil je meer lezen over astrologie, sterrenbeelden en wat de stand van de sterren over jou te zeggen hebben? Check de nieuwste astrologie-artikelen hier.

RedactieRedactie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden