Artikel horoscoop Flair Beeld Redactie
Artikel horoscoop FlairBeeld Redactie

Maagd

Met die schitterende glimlach ben je vandaag een lichtje in de duisternis voor de mensen om je heen! Als je wilt, kun je hierdoor ook heel wat van anderen gedaan krijgen. Let vandaag heel goed op hóé dingen gezegd worden. Lichaamstaal kan de ware bedoelingen van je gesprekspartners verraden. Een berichtje zorgt voor veel vrolijkheid. Je bent vandaag ontzettend populair en mensen vallen bij bosjes voor jouw krachtige manier van doen.

  • Geboren tussen 24 augustus en 23 september
  • Staat bekend als praktisch en georganiseerd
  • Kan perfectionistisch of te fanatiek zijn

Karakter Maagd

Maagden zijn praktisch en perfectionistisch, het meest van alle sterrenbeelden. Ze kunnen goed plannen, houden van orde en regelmaat en zijn de beste in dingen regelen.

Dit hardwerkende sterrenbeeld legt de lat enorm hoog voor zichzelf. Waarom anderen dat niet doen, begrijpen ze eigenlijk niet goed.

Mensen met dit sterrenbeeld zijn dus vaak bezig met hun hoofd en vergeten weleens hun hart. Gevoelens en dingen loslaten zijn niet aan de Maagd besteed. Overthinking is zeker iets waar een Maagd dagelijks mee bezig is. Naast hun praktische kant zijn mensen met het sterrenbeeld Maagd ook erg creatief.

Maagd en sex & relaties

Een stabiele en betrouwbare lover waarmee een Maagd een diepe connectie heeft, past het best bij dit sterrenbeeld. Maagden zijn enorm supportive naar hun partner toe, no matter what hun passie is. Mensen met dit sterrenbeeld hebben er soms last van dat ze te veel nadenken over hun relatie.

Die diepe connectie met een ander is belangrijk voor de Maagd; dit sterrenbeeld zal niet zomaar seks met iemand hebben. Als het eenmaal zover is, is de Maagd erg sensueel tussen de lakens.

Vriendschappen sluiten vindt een Maagd lastig, aangezien de Maagd erg verlegen en teruggetrokken is. Ze willen wel graag goede connecties.

Maagd en carrière

Het komt zeker niet uit de lucht vallen dat Maagden heel goed zijn op de werkvloer. Door hun toewijding en perfectionisme zullen ze nooit half werk leveren.

Een burn-out ligt wel op de loer voor dit sterrenbeeld. Soms zijn mensen met dit sterrenbeeld namelijk te kritisch op zichzelf en gaan ze gemakkelijk over hun eigen grenzen.

Meer astrologie

Wil je meer lezen over astrologie, sterrenbeelden en wat de stand van de sterren over jou te zeggen hebben? Check de nieuwste astrologie-artikelen hier.

RedactieRedactie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden