Artikel horoscoop Flair Beeld Redactie
Artikel horoscoop FlairBeeld Redactie

Leeuw

Iedereen wil vandaag iets aan je vragen of van je gedaan krijgen. Het lijkt wel alsof je jezelf in tweeën moet splitsen. Het is belangrijk dat je je grenzen duidelijk aangeeft. Neem eens een keer een vrije dag op, of ga wat eerder naar huis als dat tot de mogelijkheden behoort. Die ene verantwoordelijkheid valt je toch wat zwaarder dan je had verwacht, maar toch loop je er niet voor weg. Iemand is trots op je, maar spreekt dat niet vaak hardop uit.

  • Geboren tussen 24 juli en 23 augustus
  • Staat bekend als vrolijk en grappig
  • Kan arrogant of een dramaqueen zijn

Karakter Leeuw

Dit sterrenbeeld doet z’n naam eer aan. Net zoals leeuwen zijn mensen met dit sterrenbeeld trots en opvallend. Het komt regelmatig voor dat de Leeuw ook echt een mooie bos haar heeft.

Leeuwen zijn grappig en staan graag in het middelpunt van de belangstelling. Soms kunnen ze egocentrisch of arrogant overkomen. Naast dat een Leeuw een echte dramaqueen is, is dit sterrenbeeld ook het zonnetje in huis. Leeuwen zijn overal voor in, vaak vrolijk en echte positivo’s.

De Leeuw werkt hard om doelen te bereiken en helpt anderen om dit ook te doen. De Leeuw kan materialistisch overkomen, maar dit sterrenbeeld is juist erg gul.

Leeuw en sex & relaties

Leeuwen zijn verliefd op het verliefd zijn. In de beginfase is het daten met een leeuw amazing. Cadeaus, etentjes, seks, lieve berichtjes; een Leeuw houdt van het totaalpakket. In relaties zijn Leeuwen behulpzaam en liefhebbend, die kenmerken kunnen omslaan in jaloezie of arrogantie.

Tussen de lakens komt de koning van de jungle naar boven. Vol vuur en enthousiasme geeft de Leeuw een echte show in bed. Zonder passionele connectie vindt een Leeuw er niks aan in de slaapkamer.

Leeuwen hebben vaak veel vrienden door hun spontane en sociale karakter. Met een diepe connectie vormen hebben ze soms moeite.

Leeuw en carrière

Mensen met het sterrenbeeld Leeuw zijn ambitieus en dat uit zich ook op professioneel gebied. Van een baan waar ze hun talenten kunnen inzetten, worden Leeuwen het gelukkigst.

Leeuwen zijn zeker niet vies van hard werken, daarbij houden ze wel erg van het krijgen van waardering. Een Leeuw wil het gevoel hebben belangrijk te zijn op de werkvloer.

Meer astrologie

Wil je meer lezen over astrologie, sterrenbeelden en wat de stand van de sterren over jou te zeggen hebben? Check de nieuwste astrologie-artikelen hier.

RedactieRedactie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden