Artikel horoscoop Flair Beeld Redactie
Artikel horoscoop FlairBeeld Redactie

Kreeft

Door je neiging om alles te plannen en organiseren gaat de lol er soms een beetje vanaf. Durf eens af te wijken van de dingen die je standaard doet en doe juist iets verrassends of geks. Je zult jezelf versteld doen staan. Je bent aan het begin van de dag erg fanatiek. Je houdt van goede voornemens en doelen stellen. Hoewel dat prima is, kun je er wel in doordraven. Zeker wanneer het gaat om het verliezen van overtollige kilootjes.

  • Geboren tussen 22 juni en 23 juli
  • Staat bekend als beschermend en ambitieus
  • Kan soms onzeker of wantrouwend zijn

Karakter Kreeft

Een Kreeft is een sterrenbeeld van tegenstellingen. Kreeften zijn enerzijds erg gevoelig, anderzijds zitten ze vol ambitie en zijn ze enorm gefocust. Stemmingswisselingen zijn aan de orde van de dag bij de Kreeft.

Dit sterrenbeeld is een echt familiemens, waardoor ze soms té beschermend overkomen. Dat lijkt bezitterigheid, maar komt simpelweg omdat ze nooit opgeven als ze van iemand houden.

Ook voelen Kreeften een connectie met het verleden. Ze hebben een fascinatie voor dingen die oud zijn.

Eigenlijk net als een echte kreeft hebben mensen met dit sterrenbeeld een harde buitenkant en een zachte binnenkant. Hierdoor kunnen ze snel in de verdediging schieten uit zelfbescherming.

Kreeft en sex & relatie

Kreeften kunnen onzeker zijn, dus daten gaat hen niet zo goed af. Echter bloeien ze helemaal op wanneer ze een vaste relatie hebben. Dit sterrenbeeld moet oppassen om een lover niet te verstikken, want de Kreeft moedert nou eenmaal graag.

Seks is iets wat een Kreeft het liefst doet in een relatie, de Kreeft moet een sekspartner volledig kunnen vertrouwen. Kreeften vinden liefde veel belangrijker dan seks alleen.

Dat uit zich ook in vriendschappen. De Kreeft houdt enorm van vrienden en beschouwt ze als familie. Voor advies kun je altijd aankloppen bij een Kreeft, want mensen met dit sterrenbeeld bloeien enorm op als ze iemand kunnen helpen.

Kreeft en carrière

Een Kreeft past goed in de zorg, het onderwijs of een ander beroep waarbij de Kreeft emotionele gevoeligheid in kan zetten. Daarnaast is een Kreeft een huiselijke tiepje, dus een baan in de horeca past ook bij dit sterrenbeeld.

Een valkuil van Kreeften is dat ze werk mee naar huis nemen, vanwege hun gevoeligheid. Hier gaan ze emotioneel snel aan onderdoor.

Meer astrologie

Wil je meer lezen over astrologie, sterrenbeelden en wat de stand van de sterren over jou te zeggen hebben? Check de nieuwste astrologie-artikelen hier.

RedactieRedactie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden