Daghoroscoop Kreeft Beeld Flair
Daghoroscoop KreeftBeeld Flair

Daghoroscoop 9 maart: Boek die vakantie en span je niet teveel in, Kreeft ✨

Dit is de daghoroscoop van 9 maart 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag!

Kreeft

Zorg dat vandaag zoveel mogelijk voor elkaar krijgt. Je krijgt binnenkort namelijk ineens veel behoefte hebt aan rust. Probeer het één met het ander te combineren en boek een vakantie voor de nabije toekomst. Zie het maar als een voorbereiding, mentaal en fysiek, op het al succes dat de komende tijd jouw kant op komt. Span je toch niet te veel in en blijf, als dat kan, thuis. Maak af waaraan je begonnen bent en begin niet met iets nieuws.

Boogschutter

Je bent het roerend met je partner eens, of jullie zijn het juist helemaal oneens. In dat laatste geval kunnen jullie een stevige botsing hebben. Jullie mogen allebei wat meer leren inleveren. De truc van samenleven blijft toch geven en nemen. De wereld ligt aan je voeten. Blijf wel integer, want die arme mannen of vrouwen hebben geen idee hoe ze in jouw web verstrikt zijn geraakt. Lachen en iemand een goede dag bezorgen levert je zeker iets op.

Weegschaal

Het wordt heel gezellig. Gedachten en woorden zullen vandaag nauw verbonden zijn met emoties. Houd gevoelens onder controle en val niet uit tegen geliefden. Benader degenen in je omgeving die humeurig zijn met een beetje afstand. Je weet diep van binnen dat je ergens meer moeite in moet steken dan je nu doet. Je hebt momenteel gelukkig genoeg energie om dat op je te nemen. Je zult merken dat je je overal veel meer bij betrokken gaat voelen.

Geen Kreeft, Boogschutter of Weegschaal? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden