Daghoroscoop Schorpioen Beeld Flair
Daghoroscoop SchorpioenBeeld Flair

Daghoroscoop 7 maart: Zet je beste beentje voor, Schorpioen ✨

Dit is de daghoroscoop van 7 maart 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag!

Schorpioen

Zet je beste been voor en blijf in contact met mensen die jouw carrière kunnen bevorderen. Stel je realistisch op als je keuzes moet maken en concentreer je op projecten die een creatieve touch nodig hebben. Studenten en schrijvers kunnen scoren. Je gaat ergens totaal voor, of je wijst het radicaal af. Als je een relatie hebt, is het nu de tijd om daarin te investeren. Als je single bent, doe je nu je best om met iemand in contact te komen.

Steenbok

Leer jezelf een kalm levensritme aan, ook al heb je het druk. Eet zo min mogelijk vet. Gebruik jouw verfrissende energieën om het verleden los te laten en je te verplaatsen naar het nu, Steenbok. Je hoeft die bagage niet langer met je mee te zeulen, dat is nog eens een licht gevoel! Was de sfeer gisteren nog heel uitgebalanceerd; vandaag wordt alles juist extreem. Als liefhebber van lichtheid en luchtigheid kun je je een beetje ongemakkelijk voelen door die intensiteit.

Vissen

Veel gesprekken zijn vandaag onduidelijk. Afspraken kunnen hierdoor niet doorgaan of verwarring opleveren. Een manier om hiermee om te gaan is natuurlijk duidelijkheid verschaffen. Maar ook meer naar je intuïtie luisteren levert je wat op. Als je een vreemd gevoel krijgt tijdens een gesprek, vraag dan door. Mogelijk is er dan meer aan de hand. Je kunt op het werk met een confrontatie te maken krijgen. De manier waarop je ermee omgaat zal je vertrouwen in jezelf schenken.

Geen Schorpioen, Steenbok of Vis? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden