Daghoroscoop Kreeft Beeld Flair
Daghoroscoop KreeftBeeld Flair

Daghoroscoop 3 maart: Be ready: vandaag word je in lichterlaaie gezet, Kreeft✨

Dit is de daghoroscoop van 3 maart 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Kreeft

Trek het je allemaal niet te veel aan. Het vuur wordt vandaag flink aangewakkerd. Je wordt in lichterlaaie gezet. Zorg dat je krijgt wat je hebben wilt, zeker als het met een exotisch buitenland of aantrekkelijke vreemdeling te maken heeft. Maak geen al te grootse plannen en wacht jouw moment gewoon maar eens af. Wanneer dat is, merk je vanzelf. Er wordt jou dan een mooie kans aangeboden. Het is alleen aan jou om die kans dan ook te grijpen.

Tweelingen

Wees voorzichtig bij wat je doet. Voor je het weet stoot je met een breekbaar object ergens tegenaan, of je struikelt. Je laat van alles uit je handen vallen en het lijkt of niets wil lukken. Dat is frustrerend en je wilt laten zien dat je het kunt. Probeer van de uitdagingen die op je af komen een succes te maken. Mensen nemen een voorbeeld aan je omdat je een doorzetter bent. Door stap voor stap te handelen heb je succes en kun je anderen beïnvloeden.

Leeuw

Je hebt vandaag zeeën van aandacht en je ben erg populair. De ochtend is voor belangrijke vergaderingen en het uitwisselen van ideeën met de mensen om je heen; de avond is bedoeld om het leuk te hebben. Je kunt er onder invloed van de sterren behoefte aan hebben aan fitness en je dieet te werken en je te verdiepen in de mysteries van het leven. Onderwerpen die je kunnen bezighouden zijn seksualiteit, rituelen en relaties. Let op details.

Geen Kreeft, Tweelingen of Leeuw? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden