Daghoroscoop Boogschutter Beeld Flair
Daghoroscoop BoogschutterBeeld Flair

Daghoroscoop 29 november: Vriendschap betekent vergeven, ook wanneer het pijnlijk is, Boogschutter✨

Dit is de daghoroscoop van 29 november 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Boogschutter

Ook wanneer een ondoordachte uiting van een vriend of vriendin jou diep gekwetst heeft, vriendschap betekent ook vergeven wanneer het pijnlijk is. Vandaag zijn beide zijden daarop aangewezen. Jij bent namelijk ook niet perfect. Je hoeft je vandaag niet te vervelen! Je telefoon staat geen moment stil, je komt om in het werk en je krijgt veel visite over de vloer. Het is goed om wat vaker ‘nee’ te zeggen of je telefoon wat vaker uit te zetten.

Leeuw

Je wordt er vandaag weer eens aan herinnerd dat je het leven helemaal niet zo serieus hoeft te nemen. Pas dat inzicht toe op dagelijkse verantwoordelijkheden. Raak je gestrest? Kun je de humor er niet meer van inzien? Dan levert dat spanning op in zowel lichaam als geest. Blijf dus lachen. Het wordt een turbulente dag. Je hebt veel afspraken in je agenda staan en je hoort allerlei nieuwtjes. Ben je single, dan is de kans op een date erg groot.

Vissen

Het is vandaag tijd om je schandalig te vermaken. Werk en verantwoordelijkheden kunnen best even wachten. Je bent toch veel te energiek en opgewonden om je met dat soort saaie dingen bezig te houden. Je hebt de laatste tijd het gevoel niet meer belangrijk te zijn voor iemand en je probeert diens aandacht af te dwingen. Dit heeft een averechts effect, zeker als je hem of haar onterecht beschuldigt. Breng gewoon weer wat tijd samen door.

Geen Boogschutter, Leeuw of Vissen? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

ASTRO MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden