Daghoroscoop Leeuw Beeld Flair
Daghoroscoop LeeuwBeeld Flair

Daghoroscoop 29 maart: Je maakt je zorgen, Leeuw ✨

Dit is de daghoroscoop van 29 maart 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag!

Leeuw

Ga vanavond iets gezelligs doen nadat je je taken hebt gedaan. Misschien kun je een ouder familielid bezoeken of mee uit nemen. Een telefoongesprek kan een serieuze discussie uitlokken over een ongewoon project. Je maakt je een beetje zorgen om de negatieve gemoedstoestand van een goede vriend of vriendin. Neem hem of haar vandaag eens op sleeptouw. Pas op dat je niet in conflicten verwikkeld raakt, want je kan nogal betweterig overkomen.

Ram

Soms, na een rits mislukte romances, realiseer je je dat de liefde van je leven iemand is waar je mee samen was en dat je hem of haar niet had moeten laten gaan. Misschien kun je de relatie nog repareren? Deze dag staat in het teken van geld. Dat zorgt ervoor dat jij in een woeste stemming terecht komt. Belangrijk om transacties en aankopen nauwlettend in de gaten te houden, want je bent zéér geneigd om spullen te kopen die absolute musthaves lijken te zijn.

Kreeft

Je bent bezig met emoties. Gevolg is dat je je goed kunt uiten, of het nu om spreken, schrijven of lichaamstaal gaat. Zelfs met de kleinste aanwijzingen zullen mensen je helemaal begrijpen. Gelukkig is het op het sociale vlak een voorspoedige dag. In de beste relaties komt het wel eens voor dat er onuitgesproken problemen blijven hangen. Het vervelende daarvan is dat zoiets een eigen leven kan gaan leiden. Help misverstanden zo snel mogelijk uit de wereld.

Geen Leeuw, Ram of Kreeft? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden