Horoscoop stier Beeld Redactie
Horoscoop stierBeeld Redactie

Daghoroscoop 28 februari: Ga op je gevoel af, Stier ✨

Dit is de daghoroscoop van 28 februari 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag!

Stier

Je bent al zo vaak onderweg en bezig, je krijgt ineens zin om af te remmen. Je hebt behoefte aan een pauze: de boel even de boel laten en je terugtrekken in een hutje op de hei of beter nog: in een chic hotel. Is een lange vakantie geen optie? Plan dan in ieder geval een weekendje weg om de stress onder de duim te houden. Het is vandaag het beste om op je gevoel af te gaan. Wanneer iemand links zegt en jij voelt rechts, ga dan ook rechts.

Tweelingen

Op je werk krijg je onverwacht een leuke kans aangeboden. Dit doet wonderen voor jouw soms wankele zelfvertrouwen. In het belang van je relatie is het belangrijk dat je je gevoelens verwoordt. Doe iets leuks ter afleiding. Let goed op je gezondheid. De kans is groot dat je geveld wordt door een griepje, infectie of blessure. En dan is voorkomen altijd beter dan genezen. Verder krijg je onverwacht nieuws. Dit nieuws houdt je een tijdje flink bezig.

Weegschaal

Huiselijke activiteiten zullen je plezier verschaffen en je kunt in een familiaire omgeving nieuwe vrienden maken. Plannen worden uitgevoerd en je zult de juiste keuzes maken. Financiën verbeteren. Gebruik je talenten. Gebruik deze dag om je te buigen over creatieve projecten die aan de nodige verbetering toe zijn. Misschien kun je wat meer initiatief nemen. Jouw gulheid voor anderen zal geprezen worden; geef zo veel als goed voelt.

Geen Stier, Tweeling of Weegschaal? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaRedactie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden