Daghoroscoop Vissen Beeld Flair
Daghoroscoop VissenBeeld Flair

Daghoroscoop 28 december: Een vrouwelijk familielid speelt vandaag een belangrijke rol, Vissen✨

Dit is de daghoroscoop van 28 december 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Vissen

Je hebt ergens geen goed gevoel over. Probeer die ontevredenheid bij de wortels aan te pakken. Een afspraak voor komende week kan vandaag beter even telefonisch bevestigd worden. Als je kinderen hebt, vertonen ze vandaag recalcitrant gedrag. Van wie zouden ze dat toch hebben? Je moeder of een ander vrouwelijk familielid speelt vandaag een belangrijke rol. Je snakt naar een ontsnappingsplan, en de rust van een kalmere manier van denken zal je goed doen.

Steenbok

Als je kinderen hebt, kun je je vandaag opeens flink zorgen maken over de verre toekomst van deze kinderen. Laat je daardoor niet van de wijs brengen. Hoewel je je tijdens het eerste deel van de dag emotioneel of geïrriteerd kunt voelen, ben je ‘s avonds weer heel creatief. Stem je dag daar een beetje op af. Overdag thuisblijven en in de avond pas actie ondernemen. Het leven wordt voor jou meestal stukken interessanter nadat de zon ondergaat.

Leeuw

Wees voorzichtig met het doen van beloften, want het zal moeite kosten je eraan te houden. Wat te maken heeft met communicatie verloopt soepel. Het geluk is met je; koop een lot of doe mee aan een wedstrijd. Grote kans dat je iets wint. Als je de bezwaren van anderen optelt bij de jouwe, kun je maar tot één logische conclusie komen. Dit moet ophouden en wel zo snel mogelijk. Je vindt het moeilijk om die vage voornemens om te zetten in concrete plannen.

Geen Vissen, Steenbok of Leeuw? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

ASTRO MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden