Daghoroscoop Weegschaal Beeld Flair
Daghoroscoop WeegschaalBeeld Flair

Daghoroscoop 25 januari: Tere zieltjes kun je onbedoeld kwetsen, Weegschaal✨

Dit is de daghoroscoop van 25 januari 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Weegschaal

Je hebt vandaag een gevoel van urgentie. Heb je niet teveel tijd verdaan aan zorgelijke gedachten over het verleden of de toekomst? Maar ach, wie houdt je tegen om volop te genieten van de zee aan creativiteit? Zorg dat je vandaag alles goed plant en voorbereidt. Anders loopt alles in het honderd. Tere zieltjes kun je onbedoeld kwetsen. Je denkt niet na voordat je iets zegt en dat kan verkeerd opgepakt worden. Neem de tijd, dan beperk je de schade.

Steenbok

Je staat vandaag stil bij een verlies, maar het raakt je minder diep dan vroeger. De tijd heeft blijkbaar zijn werk gedaan. Het klinkt cliché, maar tijd heelt toch alle wonden. Hoed je voor excessief gedrag, nu de verleiding om je te goed te doen aan zwaar voedsel en drank voor gewichtstoename zal zorgen en ongedaan zal maken wat je kwijt was. Als je single bent, kun je kennismaken met een nieuwe liefde. Houd hem of haar zo dicht mogelijk bij je.

Stier

Deze dag helpt je om de band met degenen van wie je houdt te verstevigen. Het kan zo zijn dat je vol nostalgie terugdenkt aan je jeugd. Omring je met mensen uit je kindertijd. Je mag vandaag rekenen op plezier met je vrienden. Denk ook na over wat je wilt bereiken; je kunt vandaag namelijk rekenen op een steuntje in de rug. Nieuwe informatie komt je ter ore en eerder ingenomen standpunten zijn aan herziening toe. Kinderen zorgen voor een vrolijke noot.

Geen Weegschaal, Steenbok of Stier? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden