Daghoroscoop Weegschaal Beeld Flair
Daghoroscoop WeegschaalBeeld Flair

Daghoroscoop 23 november: Neem de tijd en doe dingen die je al langer had willen doen, Weegschaal✨

Dit is de daghoroscoop van 23 november 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Weegschaal

Kijk of je wat werk betreft nog op de juiste plaats zit. Als dit niet het geval is, krijg je nu de kans om hier verandering in te brengen. Kijk rond naar vacatures, maar houd het wel stil. Je moet er duidelijk even tussenuit. Neem vrije tijd en doe de dingen die je al langer had willen doen. Daardoor zul jij je beter voelen. Jij kunt nu uitblinken door jouw sociale vaardigheden. Opgepast, met die ondoordachte opmerkingen kun je vandaag iets breken.

Ben jij streng of losjes qua opvoeding?

Deze 5 sterrenbeelden zijn de strengste ouders voor hun kids

Steenbok

Je bent druk bezig met allerlei futiliteiten. Is het niet veel verstandiger om je energie te bewaren voor veel belangrijker zaken? Je kunt je om allerlei zaken druk gaan maken, maar dat is niet nodig. De samenwerking met die gedreven persoon is intussen helaas ontaard in een vervelende concurrentiestrijd. Probeer de krachten opnieuw te bundelen! Je bent vandaag erg gemakkelijk in de verleiding te brengen en de kans is groot dat je je iets laat aansmeren.

Schorpioen

Je voelt je emotioneler en sensitiever dan gewoonlijk. Dat is niet echt jouw ding, maar weet dat het je een goede basis voor de toekomst biedt. Op je werk krijg je vandaag de kans om jouw leidinggevende capaciteiten te tonen. Je stapt vrij gemakkelijk over een lichte teleurstelling heen. Je gunt jezelf meer tijd voor ontspanning nu het wat rustiger is en je je niet zo hoeft bezig te houden met anderen. Dan kun je je werkzaamheden wat meer op routine doen.

Geen Weegschaal, Steenbok of Schorpioen? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

ASTRO MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden