Daghoroscoop Steenbok Beeld Flair
Daghoroscoop SteenbokBeeld Flair

Daghoroscoop 21 november: Jij bent bang om alleen over te blijven, Steenbok✨

Dit is de daghoroscoop van 21 november 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Steenbok

Gisteren heb je niet al teveel behoefte gehad aan hard werken. Voor jou lijkt dat een prima situatie. Waar anderen tot jouw verbazing aangespoord moeten worden hun werk te doen, schijn jij één van de weinigen te zijn die dat uit zichzelf doet. Jij bent bang om alleen over te blijven. Heb je misschien iets doorverteld wat niet mocht? Of heb je een vriend of vriendin teleurgesteld? Het is moeilijk te zeggen, maar doe rustig aan totdat alles weer normaal is.

Ben jij streng of losjes qua de opvoeding?

Deze 5 sterrenbeelden zijn de strengste ouders voor hun kids

Schorpioen

Bepaalde successen zijn vandaag niet ondenkbeeldig, maar je zult er wel je best voor moeten doen. Gelukkig heb je al wat voorwerk gedaan, het is dus niet zo moeilijk meer. Je kunt soms verlegen reageren. Laat je dan niet zo intimideren. Wanneer je vergeetachtig bent, is het een eenvoudige oplossing om een notitieblokje in je zak te steken (vergeet dit dan niet te raadplegen!). Vergeet toch niet een gebeurtenis die voor een dierbare van groot belang is.

Leeuw

Maak je op voor een zee aan chaotische gebeurtenissen op de meest onverwachte en onhandige momenten. Zijn al je vrienden gek geworden? Of ben je zelf gewoon een beetje in de war? Er staat vandaag een haast elektrische stemming en een wervelwind van verandering op het programma. Dat kan behoorlijk verwarrend zijn. Gelukkig begin je te begrijpen hoe het in elkaar zit. Dat voelt misschien intellectueel, maar je zult ook de emotionele connecties kunnen zien.

Geen Steenbok, Schorpioen of Leeuw? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

ASTRO MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden