Daghoroscoop Weegschaal Beeld Flair
Daghoroscoop WeegschaalBeeld Flair

Daghoroscoop 2 november: Sommige zaken hebben echt wel jouw onverdeelde aandacht nodig, Weegschaal ✨

Dit is de daghoroscoop van 2 november 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Weegschaal

Je zou het vandaag wel eens erg druk kunnen krijgen op je werk. Tegelijkertijd krijg je te maken met een aantal, dat om een luisterend oor vraagt. Irritaties van jouw kant kunnen niet uitblijven, want je moet nu eenmaal je werk zien af te krijgen. Noodgedwongen verspreid je je aandacht vandaag over meerdere dingen tegelijk en wonder boven wonder pakt dat nog goed uit ook. Uitstekend bezig! Sommige zaken hebben echt wel jouw onverdeelde aandacht nodig.

Boogschutter

Er heersen wisselende stemmingen om je heen. Iemand in je naaste omgeving kan humeurig zijn als gevolg van stress. Bied liever steun dan te mopperen. Een kans iets bij te verdienen kan net het zetje zijn dat je nodig had om stevig in het zadel te komen. Je zou vandaag het geluk kunnen hebben een prijs te winnen. Voel je niet schuldig als je werk laat liggen dat ook later gedaan kan worden. Spreek wel af met vrienden en mensen die je lang niet hebt gezien.

Leeuw

Een steeds terugkerend kwaaltje kan erop wijzen dat je niet goed genoeg voor jezelf zorgt. Op zijn tijd rust nemen is belangrijk, elke week lekker gaan sporten is nog beter. Je wordt vandaag heen en weer geslingerd tussen carrière en privé. Aan de ene kant wil je graag leuke dingen doen met je vrienden en familie; aan de andere kant wachten er werkverantwoordelijkheden. Weet dat je met dat laatste heel goede resultaten kunt boeken.

Geen Weegschaal, Boogschutter of Leeuw? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

ASTRO MEDIAFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden