Daghoroscoop Tweelingen Beeld Flair
Daghoroscoop TweelingenBeeld Flair

PREMIUM

Daghoroscoop 18 november: Je krijgt helaas een torenhoge rekening, Tweelingen✨

Dit is de daghoroscoop van 18 november 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Tweelingen

Laat de ratrace van het dagelijks leven even voor wat het is en besteed aandacht aan gedachten, instincten en dromen. Gelukkig zal het je niet ontbreken aan inspiratie. Je zit vandaag sinds lange tijd weer beter in je vel. Je bent graag thuis en je kunt genieten van je geliefden en hobby’s. Dit geeft je rust en ontspanning. Je krijgt helaas wel te maken met een torenhoge rekening. Zorg dat je deze zo snel mogelijk helemaal kunt betalen.

Kreeft

Er komt vandaag ontzettend veel werk uit je handen. Het is onverstandig om overal in mee te gaan. Op de eerste plaats heb je niet zoveel tijd en op de tweede plaats zitten er rotte appels tussen. Wees dus kritisch wat betreft ondernemingen waarin je deel wilt nemen. Je relatie kent vandaag wat problemen. Er zijn wat meningsverschillen en de sfeer is niet altijd even goed. Ga er samen even tussenuit en probeer dan alles uit te praten.

Waterman

Denk nog eens na over een besluit dat je wel erg snel nam. Misschien ging je hierbij een beetje kort door de bocht. Het is een prima dag voor afspraken. Je zou iets onaangenaams waar je al een tijd tegenaan hikt, vandaag een beetje kunnen verhullen. Waarom zou je jezelf kwellen als je er op dit moment toch niet echt iets aan kunt doen? Het zal je niet in dank worden afgenomen als je op je werk verschijnt met een hoofd vol vage plannen.

Geen Tweelingen, Kreeft of Waterman? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

ASTRO MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden