Daghoroscoop Boogschutter Beeld Flair
Daghoroscoop BoogschutterBeeld Flair

Daghoroscoop 17 november: Heb je zin om te reizen? Dan is nu het moment om te boeken, Boogschutter✨

Dit is de daghoroscoop van 17 november 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Boogschutter

Je zit helemaal op dezelfde golflengte met jouw partner. Je zult er niet aan kunnen ontsnappen de aandacht te trekken, maar jouw aantrekkingskracht is van aangename aard. Er heerst vandaag een chaotische, maar inspirerende stemming. Vooral jouw werk wordt erdoor beïnvloed. Je hebt de afgelopen tijd ontzettend hard gewerkt en je wordt daar nu eindelijk voor beloond. Heb je zin om te gaan reizen, dan is het een goed moment om te gaan boeken.

Vissen

Het rommelt in je relatie. Tussen jou en je partner is sprake van een communicatiestoornis. Probeer wat meer naar elkaar te luisteren in plaats van alleen te horen. Het is nu belangrijker om bij je standpunt te blijven dan de lieve vrede te bewaren. Blijf te allen tijde wel eerlijk. Als te veel mensen zich bemoeien met een kwestie wordt er uiteindelijk niets bereikt. Delegeer verantwoordelijkheden en coördineer inspanningen voor het beste resultaat.

Ram

Vandaag wordt het contact met je vrienden extra bevredigend. Mensen zijn vriendelijker en minder kritisch dan gewoonlijk, en dat doet het contact goed. Je focust op de sterke kanten in plaats van op de minpunten van anderen. Hoewel spontaniteit één van jouw charmes is, moet je wel voorzichtig zijn. Impulsieve acties kunnen tot gevaarlijke situaties leiden. Collega’s zullen minder geduldig zijn dan anders en de sfeer verzieken. Neem er afstand van.

Geen Boogschutter, Vissen of Ram? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Bron Astro Media --> zet dit bij de andere auteursweergave

ASTRO MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden