Horoscoop Leeuw Beeld Redactie
Horoscoop LeeuwBeeld Redactie

Daghoroscoop 16 maart: Houd rekening met jaloerse mensen, Leeuw ✨

Dit is de daghoroscoop van 16 maart 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag!

Leeuw

Het verrichten van werkzaamheden die niet direct onder jouw verantwoordelijkheid vallen kan een leuke onderbreking zijn en bovendien leerzaam. Houd er rekening mee dat iemand jaloers kan zijn op je succes. Op de één of andere manier lukt het je niet de sfeer goed te houden. Jij ziet alles anders dan de rest. Daarbij kost het iedereen moeite om compromissen te sluiten. Dat nieuwe plan is tot mislukken gedoemd als je anderen niet tot medewerking kan bewegen.

Boogschutter

Communicatie is de sleutel voor de komende tijd. Alles draait om duidelijk spreken, denken en luisteren. Daarmee staat de komende periode in het teken van verhalen delen met de mensen om je heen. Hop, deel alles met de wereld om je heen. Een goede vriend of vriendin met problemen eist wel erg veel van je aandacht op. Probeer te voorkomen dat andere mensen die je lief zijn er te veel bij inschieten. Je wilt vandaag te veel en dat kan je opbreken.

Waterman

Je wist een tijdje niet goed wat je van bepaalde zaken moest denken, maar nu wordt het allemaal helder. Luieren is er vandaag even niet bij. Je werkt zelfs keihard aan je conditie. Geef de energie alle ruimte als je lichaam behoefte heeft aan beweging. Beoefen je favoriete sport, maar niet zo fanatiek dat je er een blessure aan overhoudt. Iemand die je onvoorwaardelijk vertrouwt, kan minder eerlijk blijken dan je denkt. Vertrouw hem of haar niets meer toe.

Geen Leeuw, Boogschutter of Waterman? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

RedactieRedactie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden