Daghoroscoop Boogschutter Beeld Flair
Daghoroscoop BoogschutterBeeld Flair

Daghoroscoop 16 januari: Er staan je verrassingen en merkwaardige veranderingen te wachten, Boogschutter✨

Dit is de daghoroscoop van 16 januari 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Boogschutter

Een dag heeft slechts vierentwintig uur, en dat geldt ook voor vandaag. Aan het begin van de dag zou je het gevoel kunnen hebben dat je bergen kunt verzetten, maar je kunt al blij zijn als het lukt één berg te bewegen. Neem niet alles voor zoete koek aan; er staan je verrassingen en merkwaardige veranderingen te wachten. Je loopt wat meer risico op ongelukjes, doordat anderen vreemd reageren. Kooplust kan je dingen doen aanschaffen die je niet nodig hebt.

Maagd

Een amusante liefdesaffaire kan een gevaarlijke kant op gaan. Vraag je af of dat wel is wat je wilt. Ga niet in je eentje de strijd aan als er problemen opdoemen; anderen zullen je graag helpen. Op het werk heb je geniale ingevingen, en jouw baas staat ervan te kijken wat jij in je mars hebt. Je kunt nu laten zien dat je weet waar je het over hebt. Blijf in jezelf geloven, dan komt vanzelf alles goed terecht en kun je weer nieuwe deuren openen.

Vissen

Er hangt vandaag een lekker productieve stemming in de lucht. Vandaar dus dat je het lastig vindt om stil te zitten. Gebruik die rusteloosheid om iets groots voor elkaar te krijgen. Dit is hét moment om de taken die je al weken voor je uitschuift eindelijk eens onderhanden te nemen. Een telefoontje of de komst van een goede kennis kan je onderbreken in je werkzaamheden. Als je écht geen tijd hebt, mag je dat natuurlijk gewoon zeggen.

Geen Boogschutter, Maagd of Vissen? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden