Daghoroscoop Ram Beeld Flair
Daghoroscoop RamBeeld Flair

Daghoroscoop 16 december: Je gaat een dag tegemoet vol sociale gebeurtenissen, Ram ✨

Dit is de daghoroscoop van 16 december 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Ram

Je gaat een dag tegemoet vol sociale gebeurtenissen. Er zal geen gebrek zijn aan kansen. Je doet er goed aan de lat hoog te leggen. Als je een verrassingsfeest organiseert, zul je tevreden zijn over het resultaat. Het is wel vervelend dat er spanningen dreigen op het gebied van huis en familie. Net nu je dacht dat alles op rolletjes liep, steekt een machtsstrijd uit een ver verleden de kop weer op. Laat het maar langs je af glijden.

Schorpioen

Houd vandaag rekening met een toenemende productiviteit en fortuinlijke omstandigheden. Een reisje naar het buitenland kan een geweldige ervaring worden. Je zult erg enthousiast zijn over gebeurtenissen en ervaringen die een onuitwisbare indruk op je zullen achterlaten. De artiest in jou moet dit weekend maar dringend weer eens de ruimte krijgen. Maak vandaag de nodige tijd vrij voor jezelf en stort je met overgave op die kunstzinnige hobby.

Waterman

Reken er op dat je vandaag problemen krijgt met communicatie; slecht bereik met je mobieltje, foutmeldingen met je e-mail of te laat bezorgde post. Het zorgt voor frustratie. Gelukkig zit je goed in je vel en heb je met je familie goed contact. Op de een of andere manier vindt precaire informatie onverwacht z’n weg naar buiten terwijl jij daar helemaal niet op zit te wachten. Deze dag staat in het teken van datgene waar je het meeste van houdt: reizen.

Geen Ram, Schorpioen of Waterman? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

ASTRO MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden