Daghoroscoop Kreeft Beeld Flair
Daghoroscoop KreeftBeeld Flair

Daghoroscoop 14 maart: Bewaak je grenzen, Kreeft ✨

Dit is de daghoroscoop van 14 maart 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag!

Kreeft

Doe vandaag de gordels vast! Heftige gevoelens over familie en onopgeloste problemen kunnen weer de kop op steken. Probeer dat niet opnieuw onder het kleed te vegen; je moet er gewoon mee omgaan deze keer. Je drukke agenda en de vele mensen die je vandaag over de vloer krijgt, maken je doodmoe. Hoe goed en lief het soms ook bedoeld is. Het is vandaag extra belangrijk om je grenzen te bewaken. Een bijzonder cadeautje kan je diep raken.

Leeuw

Je wordt vandaag geconfronteerd met je slechte conditie. Je wilt er waarschijnlijk best iets aan doen, maar het ontbreekt je momenteel aan tijd. Op je werk krijg je ergens onterecht kritiek over. Vertel meteen hoe de vork in de steel zit. Het is een ideale dag om er even tussenuit te gaan. Je hebt er de tijd voor en je financiële situatie is gelukkig niet meer zo nijpend als eerst. Verzin geen excuses meer en ga gewoon. Vraag een vriend(in) mee.

Maagd

Hoera! Eindelijk weer energie. Dat werkt ook door op het sensuele vlak. Dat kun je niet zomaar aan je voorbij laten gaan. Single? Ga de stad in met je vrienden en zie hoe je moeiteloos de aandacht trekt. Heb je een relatie, blijf vanavond dan samen thuis, samen in bed. Er komen vandaag allerlei emoties voorbij. Laat je daar niet teveel door beïnvloeden. Jij hebt soms de neiging om nerveus of oppervlakkig te worden als je gevoelens niet begrijpt.

Geen Kreeft, Leeuw of Maagd? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden