Daghoroscoop Steenbok Beeld Flair
Daghoroscoop SteenbokBeeld Flair

Daghoroscoop 13 december: Dit is een prima dag om iets aan je uiterlijk of interieur te veranderen, Steenbok✨

Dit is de daghoroscoop van 13 december 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Steenbok

Je hebt vandaag ontzettend veel zin om te kletsen en ideeën uit te wisselen. Houd wel rekening met de nodige communicatieproblemen. Grote kans dat je woorden verkeerd worden begrepen. Dit is een prima dag om iets aan je uiterlijk of interieur te veranderen. Je hebt vandaag namelijk even wat extra goede smaak. Daar kun je dan ook maar beter gebruik van maken. Geloof niet alles wat je hoort. Houd rekening met de context en trek niet te snel conclusies.

Op zoek naar het ideale kerstcadeau?

Check het aan de hand van je sterrenbeeld

Ram

Vermijd vandaag een woordenwisseling of ruzie. Soms gebeuren er dingen die je, gewild of ongewild, terugtrekken naar het verleden. Je bent ooit gedwongen geweest tot een moeilijk afscheid. Iemand in je directe omgeving zet een ontwikkeling in gang die op termijn ook voor jou grote consequenties zal hebben. Probeer hier dan ook nu al je stempel op te drukken. Vandaag krijg je de mogelijkheid om je vaardigheden te tonen en daar maak je gretig gebruik van.

Kreeft

Het verstandigste is om een dagje thuis te werken, Je bent namelijk niet te pruimen. Is dat geen optie, weet dan dat het geen zin heeft om te zoeken naar een compromis. Zorg gewoon voor een eigen, afgezonderd plekje. Een naaste raakt gebrouilleerd en dat zadelt jou op met een loyaliteitsconflict. Er wordt aan je getrokken, maar partij kiezen is niet verstandig. Grote kans dat je vandaag iemand tegenkomt die een rol van betekenis in je leven gaat spelen.

Geen Steenbok, Ram of Kreeft? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

ASTRO MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden