Daghoroscoop Stier Beeld Flair
Daghoroscoop StierBeeld Flair

Daghoroscoop 12 januari: Zo af en toe heb je het gevoel bij jouw partner een beetje in de kou te staan, Stier✨

Dit is de daghoroscoop van 12 januari 2023. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Stier

Zo af en toe heb je het gevoel bij jouw partner een beetje in de kou te staan. Hij of zij legt zichzelf van alles op en dat betekent stress. Praat hier op een rustige manier met elkaar over. Een klein incident op de werkvloer kan grote consequenties hebben. Verzet je, voor je eigen bestwil, tegen jouw neiging steeds weer je zin door te drijven. Vraag collega’s hoe je een bepaald probleem zou kunnen oplossen zonder tegen de haren in te strijken.

Sterrenbeeld-artikel

Rest vd titel + link

Boogschutter

Je kunt je goed in jouw medemens verplaatsen en helpen. Dit kan een vruchtbare dag worden. Wat je ook maar wilt, je krijgt het op de een of andere manier voor elkaar. Niemand wil en kan jou iets weigeren. Dit geldt ook op liefdesvlak. Als je single bent, heb je aanvankelijk veel plezier in de jacht. Misschien schrijf je je in bij een datingsite en dan geniet je van spannende ontmoetingen en gezellige evenementen. Toch gaat dat je op termijn tegenstaan.

Tweelingen

Je kunt vandaag heel wat tot stand brengen en daaraan veel genoegen beleven. Zoek contact met een ouder als je advies nodig hebt. Een verbouwing verloopt sneller als iemand met ervaring helpt. Doe iets liefs voor je partner, dat heeft hij of zij wel verdiend. Onder vrienden kunnen wat spanningen ontstaan en je maakt je daar zorgen over. Laat je door niemand emotioneel in de wielen rijden, maar erken dat je misschien wat gestrest bent.

Geen Stier, Boogschutter of Tweelingen? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden