Daghoroscoop Tweelingen Beeld Flair
Daghoroscoop TweelingenBeeld Flair

Daghoroscoop 11 november: Steek extra aandacht in jouw liefdesleven en creativiteit, Tweelingen✨

Dit is de daghoroscoop van 11 november 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Tweelingen

Je voelt je vandaag ‘on top of the world’. Pas wel op dat je niet te arrogant overkomt, oké? Geniet van een plezierige dag en voorkom stress door niet te veel afspraken in je agenda te proppen. Besteed voldoende tijd aan dierbaren en steek extra aandacht in jouw liefdesleven en creativiteit. Het is aan te raden om steeds tussendoor jouw documenten op te slaan als je op de computer aan het werk bent. Een feestje vanavond kan interessant worden.

Waterman

Jij houdt wel van een beetje chaos. Die vreemde stemming van vandaag is dus helemaal goed. Geniet van de maffe mix aan humeuren en gevoelens die op de meest onverwachte momenten van zich laat horen. Jij kunt er wel tegen. Het kan zo zijn dat zich de laatste tijd heftige gebeurtenissen rond (je) kinderen hebben voorgedaan, waardoor ze soms nog wel van streek raken. Communicatie speelt daarom een belangrijke rol. Neem alles serieus wat de kinderen zeggen.

Weegschaal

Iemand lijkt jou ervan te willen weerhouden een speciale wens te vervullen. Houd ook rekening met de gevoelens van een geliefde; je kunt deze door onnadenkendheid kwetsen. Raak niet gedeprimeerd als plannen niet lopen zoals gepland. Het is een goede dag om aan te pakken wat al weken op jouw lijstje staat. Zeker als het gaat om huishoudelijke klusjes. Nu krijg je het wel voor elkaar. Aan libido heb je vandaag geen gebrek. Dat levert je aandacht op.

Geen Tweelingen, Waterman of Weegschaal? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

ASTRO MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden