Daghoroscoop Ram Beeld Flair
Daghoroscoop RamBeeld Flair

Daghoroscoop 1 december: Deze dag zorgt voor mooie mensen en mooie ervaringen, Ram✨

Dit is de daghoroscoop van 1 december 2022. Bekijk hier jouw daghoroscoop voor vandaag.

Ram

Deze dag zorgt voor mooie mensen en mooie ervaringen. Je bent ultiem sociaal en je hebt zin om uitgebreid te flirten. Zorg dat je je op plaatsen begeeft waar je kunt zien en gezien kunt worden. Voor jou is deze dag dan ook net een première. Rol maar uit die rode loper. Jouw partner neemt de laatste tijd het voortouw en toont zich zorgzaam. Dat vind jij heel prettig, want er gebeurt momenteel heel veel met je. Vooral op emotioneel vlak.

Waterman

Het is een mooie dag voor vriendschap en liefde en alles wat te maken heeft met plezier en genieten. Tijd ook om een leuk reisje te boeken met je geliefde, zodat je er alles uithaalt wat er in zit. Je bent reislustiger dan anders. Jouw huisvesting, zowel als je innerlijke wereld, kan met een verandering te maken krijgen. Ieder project heeft baat bij een realistische benadering. Een golf van enthousiasme brengt jouw doelen dichterbij.

Kreeft

Tijdens een gesprek met een naaste kunnen oude wonden worden opengehaald. Dat verwerkingsproces heeft blijkbaar nog wat meer tijd nodig. De omstandigheden waaronder je vandaag moet werken laten veel te wensen over. Met name de kans op geluidsoverlast is groot. Bewaar de rust, en je zult zien dat het probleem vanzelf minder wordt! Het is een doordeweekse dag, maar dat wil niet zeggen dat je vandaag niets leuks mag doen. Bel die goede vriend(in) weer eens.

Geen Ram, Waterman of Kreeft? Maar wil je wel weten wat jou vandaag te wachten staat? Bekijk hier alle horoscopen.

ASTRO MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden