Artikel horoscoop Flair Beeld Redactie
Artikel horoscoop FlairBeeld Redactie

Boogschutter

Liefde is een serieuze aangelegenheid: ‘work hard, play even harder’. Ook weer niet té hard plezier maken, want anders geef je de verkeerde signalen af. Er hangt onzekerheid in de lucht, namelijk. Er komt vandaag een nieuwe financiële cyclus op gang. Je kunt op geld rekenen als gevolg van een bepaalde vaardigheid, of je krijgt geld terug waarop je helemaal niet meer hebt gerekend. Betaal schulden af, daar kun je maar beter snel vanaf zijn.

  • Geboren tussen 23 november en 21 december
  • Staat bekend als energiek en nieuwsgierig
  • Kan ongeduldig of snel verveeld zijn

Karakter Boogschutter

Dit nieuwsgierige sterrenbeeld zit vol energie. Voor andere culturen en nieuwe ervaringen staan Boogschutters altijd open. Een Boogschutter is open minded en filosofisch, maar kan ook snel verveeld zijn.

Mensen met dit sterrenbeeld veranderen snel van gedachten en hebben daardoor ook moeite om zich te binden. Vrijheid opgeven voor een ander? Dat zul je de Boogschutter niet zo snel zien doen.

Boogschutters kunnen ongeduldig zijn, want een saai leven houden ze zeker niet van. Ze zijn altijd op zoek naar avontuur. Niet denken, maar doen, is het motto van dit sterrenbeeld. Ideeën omzetten in acties kan de Boogschutter als de beste.

Boogschutter en sex & relaties

Plezier en humor staan hoog in het vaandel bij Boogschutters en dat zoeken ze ook in de liefde. Als een Boogschutter geen lol kan hebben met een lover, is dit sterrenbeeld er snel klaar mee. Een avontuurlijke partner is ook zeker gewenst.

Dat verlangen naar afwisseling merk je in de slaapkamer. Mensen met dit sterrenbeeld experimenteren graag. Dat gaat nog weleens fout, maar dat is helemaal niet erg. Boogschutters lachen namelijk heel wat af in de slaapkamer.

Vrienden heeft een Boogschutter, die houdt van diversiteit, over de hele wereld. Als vriend zijn mensen met het sterrenbeeld Boogschutter gul en easygoing.

Boogschutter en carrière

De Boogschutter zet alles op alles om doelen te bereiken, maar kom niet aan met eentonig werk bij dit sterrenbeeld. Mensen met het sterrenbeeld Boogschutter weten altijd de juiste dingen te zeggen, dus ze doen het goed in een communicatiefunctie.

Boogschutters zijn echte teamplayers en weten goed, zoals we eerder schreven, hoe ze ideeën omzetten in concrete acties.

Meer astrologie

Wil je meer lezen over astrologie, sterrenbeelden en wat de stand van de sterren over jou te zeggen hebben? Check de nieuwste astrologie-artikelen hier.

RedactieRedactie

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden