Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Hij Zij > Bij de relatietherapeut: ‘Ik vind dat Beth nu alleen nog maar extremer is geworden’

Bij de relatietherapeut: ‘Ik vind dat Beth nu alleen nog maar extremer is geworden’

Bij de relatietherapeut: ‘Ik vind dat Beth nu alleen nog maar extremer is geworden’

Elke week komt iemand uit de praktijk van relatietherapeut Marcelino Lopez in Flair aan het woord over zijn of haar problemen. Via de QR-code lees je nu online hoe het verder is gegaan. Deze week het verhaal van Mark en Annebeth.

Mark:Het gesprek met Marcelino heeft aanvankelijk de boel tussen mij en Beth eventjes in positieve zin opgeschud. Meer dan dat is er eigenlijk ook niet gebeurd.

Direct na het gesprek merkte ik dat Beth wat meer twijfelde aan haar eigen ideeën, waardoor ze ook meer openstond voor een ander perspectief, maar dat is inmiddels alweer verleden tijd. Een week later waren we weer volop aan het discussiëren en ruziemaken.

Ik vind dat ze nu alleen nog maar extremer is geworden. Alsof de aarde tussen ons is opengespleten en dat we allebei aan de andere kant van een ravijn staan.

Lees ook
Bij de relatietherapeut: ‘Ik slik geen bullshit meer, dit is zijn laatste kans is om het goed te doen’

We zijn nog niet officieel uit elkaar, maar die kant lijkt het wel op te gaan. Ik zie niet hoe dit nog goedkomt. Ik vind het  zo zuur. Ik hoop dat ze in de toekomst nog bijtrekt, maar ja, dat hoopt zij natuurlijk andersom ook.

Annebeth stond ook niet open voor een vervolggesprek. De therapie heeft haar ideeën over mannen alleen maar bevestigd.”

Annebeth wilde geen commentaar geven. Wel mailde ze een artikel door en wat boekentips. In het onderwerp van haar mail stond: ‘Huiswerk’.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images