Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Hij Zij > Bij de relatietherapeut: ‘Die gozer is een obsessie voor haar’

Bij de relatietherapeut: ‘Die gozer is een obsessie voor haar’

Bij de relatietherapeut: ‘Die gozer is een obsessie voor haar’

Elke week komt iemand uit de praktijk van relatietherapeut Marcelino Lopez in Flair aan het woord over zijn of haar problemen. Via de QR-code lees je nu online hoe het verder is gegaan. Deze week het verhaal van Nanet en Harm.

Nanet: “Het is ontzettend verdrietig, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik heb besloten om te onderzoeken wat ik met Oscar wil. Het is niet anders. Misschien wordt dat de grootste misser van mijn leven, maar ik kan niet langer ontkennen dat ik de laatste tijd ongelukkig was in mijn relatie met Harm.

Ik heb geen idee waar dit toe leidt, maar het gevoel tussen mij en Oscar klopt. We zijn allebei gegroeid als mens. Hij is niet meer die impulsieve, onbezonnen gast van vroeger. Harm zal het anders zien en dat snap ik helemaal. Voor hem is dit zo klote. Ik hoop wel dat Harm uiteindelijk ook iets goeds voor zichzelf de situatie zal kunnen halen. Ik heb het het gevoel dat hij al een tijdje vastzit. De tijd zal het het leren.”

Lees ook
Bij de relatietherapeut: ‘Nergens zomaar van uitgaan, dat is mijn grootste les’

Harm: “Ik kan het nog steeds niet geloven, maar ze is vastbesloten om het uit te zoeken. Die gozer is een obsessie voor haar. Ik sta erbij en kijk ernaar. God, wat heb ik me waardeloos gevoeld de afgelopen dagen. Nanet is sinds een paar dagen officieel het huis uit getrokken.

Ze denkt dat ik een ontkenningsfase zit. Misschien het is dat ook zo. Ze blijft maar herhalen dat het al veel langer niet meer helemaal goed zit tussen ons. Het gevolg is dat ik erg aan mezelf ben gaan twijfelen. Hoe heb ik dit nou allemaal niet zien aankomen? Waarom heeft ze niet eerder aan de bel getrokken? Dan hadden het misschien nog kunnen fiksen. Al die vragen blijven door mijn hoofd spoken. Ik voel me echt dat kleine jongetje van vroeger dat de wereld niet begrijpt.

Terwijl Nanet uitzoekt wat ze met Oscar heeft, wil ik nog wat gesprekken met Marcelino hebben. Ik kan het allemaal nog niet helemaal bevatten. Gelukkig heb ik wel veel steun van vrienden.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Getty Images