Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Zo voel je je meteen zelfverzekerd!

Zo voel je je meteen zelfverzekerd!

Zo voel je je meteen zelfverzekerd!

Je hebt een lange dag voor de boeg, inclusief een belangrijke meeting en een borrel met familie.

Zo’n dag dus waarop het extra belangrijk is dat je verzorgd voor de dag komt. Niet alleen goed haar, een mooie make-up en een leuke outfit dragen bij aan hoe je overkomt op anderen, je adem hoort daar ook bij. Als je weet dat je adem goed ruikt, draagt dat bij aan je zelfverzekerdheid en kom je de dag met meer zelfvertrouwen door.

12 uur lang zekerheid

Met de mondspoeling van CB12 lukt dat ongetwijfeld. Dankzij de krachtige formule wordt een onaangename adem geneutraliseerd en voorkomen. Daarbij wordt ook je natuurlijke mondgezondheid beschermd. CB12 werkt 12 uur, wat wetenschappelijk is bewezen. Dat betekent niet dat je 12 uur lang een mintsmaak proeft, maar de werking is daardoor niet minder en de actieve ingrediënten blijven 12 uur lang hun werk doen. Om je adem tussendoor – bijvoorbeeld vlak voor die belangrijke meeting – nog extra op te frissen, kun je de CB12 boost-kauwgom gebruiken. Ook ideaal voor onderweg!

Getest!

Een panel van 87 testers mocht van hettestpanel.nl de mondspoeling én de kauwgom aan een proefronde onderwerpen. Blijft hun adem inderdaad de hele dag goed?

Alle testers vinden het belangrijk om er verzorgd uit te zien en een frisse adem te hebben, omdat ze succesvol willen zijn op hun werk en/of een druk sociaal leven hebben. Zij mochten CB12 toevoegen aan hun dagelijkse verzorging. Maar liefst 91% van de testers voelt zich zeker na het gebruik van de mondspoeling en de kauwgom. 89% is het eens met de stelling dat ‘je zelfvertrouwen ademt met CB12′. “Ik kom fris en zelfverzekerd over na het makkelijke en snelle gebruik van CB12”, aldus tester Marc (40). “Waanzinnig hoe CB12 slechte adem aanpakt. Je voelt je zo meer zelfverzekerd!”, is de mening van Camilla (21). “Ik vond dat de smaak van de kauwgom snel weg ging, maar m’n adem werd wel beter”, zegt Marleen (38). “En ik had niet zo’n nare zoete nasmaak zoals bij de meeste kauwgom.”

Aanrader

Kortom, het testpanel is tevreden over CB12 en maar liefst 90% zal het aanraden aan vrienden en familie. “CB12 geeft mij het gevoel dat ik een frisse en lekkere adem heb en dat geeft meer zekerheid”, zoals tester Ilona (29) de algehele mening goed samenvat.

 

 

Zie jij het ook zitten om de hele dag een goede adem te hebben? Je koopt CB12 bij de apotheek of de grotere drogisterijen. Je kunt kiezen uit de smaken Mild en Menthol. Klik hier voor meer info!

Onderzoek is uitgevoerd door hettestpanel.nl onder 87 mannen en vrouwen tussen de 20 en 40 jaar, oktober 2015
Beeld: iStock