Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Zo verwijder je die glitters van je gezicht

Zo verwijder je die glitters van je gezicht

Zo verwijder je die glitters van je gezicht


Themafeestjes zijn fun. Al helemaal als het thema glitter en glamour is, want dan kun je letterlijk alle toeters en bellen uit de kast halen en je helemaal uitleven tijdens het samenstellen van jouw look. Glitterjurkjes, knalroze nepwimpers, gouden pumps, fancy nail art én glitter oogschaduw incluis. 

So far so good. Tot je de volgende ochtend wakker wordt, en je kater nét iets te heftig aanwezig is om helder te kunnen nadenken. Laat staan dat je op een brakke ochtend – vooruit, namiddag – je zere hoofdje wilt breken over hoe je in hemelsnaam die verrekte glitters van je ogen moet verwijderen.

Maar daar zijn wij dan weer voor. Want wij hebben dé manier achterhaald om de glitters eens grondig van je gezicht te verwijderen, op een super gemakkelijke manier.

Dit heb je nodig

De benodigdheden voor dit klusje heb je gewoon in je badkamerkastje staan. Het enige wat je namelijk nodig hebt, zijn papieren doekjes en haarlak.

Hoe dan?

Bespuit een papieren doekje rijkelijk met haarlak, en dep daarna met het papier voorzichtig over je gezicht. Doordat de haarlak nog nat is en dus kleeft, plakken de restjes glitters aan het papieren doekje vast. Zo ben je eindelijk verlost van de glitters. Zo simpel is het. You can thank us later!

Lees ook:

Afbeelding: Giphy.com