Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Zó mooi: pas bevallen Romee Strijd brengt transformatie van lijf tijdens zwangerschap in beeld

Zó mooi: pas bevallen Romee Strijd brengt transformatie van lijf tijdens zwangerschap in beeld

Zó mooi: pas bevallen Romee Strijd brengt transformatie van lijf tijdens zwangerschap in beeld

Romee Strijd (25) en Laurens van Leeuwen (30) kunnen hun geluk niet op sinds de geboorte van hun eerste kindje Na een liefdevolle moeder-dochter foto (waarbij de bijzondere naam werd onthuld) deelt het model nu een reeks foto’s van haar lichaam.

Hiermee blikt ze terug op haar zwangerschap en brengt ze de transformatie van haar lijf in beeld.

Romee Strijd terugblik zwangerschap

Op Instagram heeft Romee een vijftal foto’s gedeeld van haar lichaam. ‘Transformatie van de afgelopen negen maanden, wachtend op ons meisje’, schrijft de blondine erbij. Op het eerste kiekje is te zien hoe ze haar hand op haar buik houdt; op de daaropvolgende beelden is het model te zien met een flinke buik. Op het laatste plaatsje zien we hoe de kersverse moeder haar dochter vasthoudt.

Prachtig

Onder de fotoreeks wordt meermaals opgemerkt hoe goed Romee eruitziet. ‘Je straalt’, luidt een van de vele reacties. ‘Zó lief’, schrijft iemand anders. Nicolette van Dam noemt de transformatie van Romee’s lichaam “prachtig”.

De tekst gaat verder onder de post.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Zwangerschap niet vanzelfsprekend

Romee maakte eind mei bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Dat was door haar aandoening alles behalve vanzelfsprekend. De 24-jarige Strijd schreef op Instagram dat ze dankbaar was voor de zwangerschap, nadat ze twee jaar geleden te horen kreeg dat ze PCOS – een aandoening aan de eierstokken – had. Een maand later onthulden Romee en Laurens het geslacht van hun kindje. Bij een bijzondere foto liet het stel weten een meisje te krijgen. Begin december 2020 liet het stel weten dat hun dochter Mint geboren was. Dit deed het model met een prachtige foto, waarop te zien was hoe ze haar kindje in de armen hield.

Lees ook:
Romee Strijd (25) is bevallen van dochter

Stiekem getrouwd

De kersverse ouders, die inmiddels al tien jaar samen zijn, trouwden in 2018 in het geheim om ‘praktische redenen’ met elkaar. ‘Het is gewoon fijn dat je een officiële status samen hebt als je samenwerkt en daarbij de hele wereld over reist’, verklaarde het stel destijds tegenover NU.nl.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Flair