Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > ‘Zij vielen samen 89 kilo af’

‘Zij vielen samen 89 kilo af’

‘Zij vielen samen 89 kilo af’

Zaterdag 26 september was het dan zover: het ‘Van DIPpen naar DIMmen’ event van Mieke Kosters in de Q-Factory in Amsterdam. In de volle zaal, inspireerde Mieke bijna 300 vrouwen (en een enkele man) om te stoppen met Dip-pen (Denken in Problemen) en te starten met Slank DIM-men (Denken in mogelijkheden).

Tijdens het event kwamen Flair-afvaltoppers Angela, Kelly, Corien en Stephanie in actie om hun fitte lichamen te tonen. De vier vrouwen vielen samen maar liefst 89 kilo af met behulp van de afval methode van Mieke Kosters en de Flair Fit & Gezond challenges. De vrouwen liepen tijdens het event in een aantal verschillende outfits over de catwalk om gezamenlijk een modeshow te geven. Natuurlijk hadden ze vooraf nog even catwalk-les gehad van niemand minder dan catwalkcoach Mandy Lieveld. Voordat ze het podium op gingen, werden ze opgemaakt door de visagiste en waren ze ready to shine! Trots op hun eigen doorzettingsvermogen en het waanzinnige resultaat.

Bekijk de video >>

Flair Fit & Gezond: start maandag 26 oktober
Wil jij nog even wat kilootjes kwijt voor de feestdagen of net wat fitter en beter in je vel zitten? Maandag 26 oktober start er weer een nieuwe Flair Fit & Gezond. Doe je ook mee?