Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Zien: model Barbie Ferreira showt trots haar ’tijgerstrepen’

Zien: model Barbie Ferreira showt trots haar ’tijgerstrepen’

Zien: model Barbie Ferreira showt trots haar ’tijgerstrepen’

Model Barbie Ferreira is trots op haar lichaam en dat mag iedereen weten! In de modewereld wordt ze misschien geclassificeerd als ‘plus size’, maar daar trekt ze zich niets van aan. Alle vrouwen zijn prachtig, dus ook de vrouwen die niet in maatje 34 passen. Om vrouwen over de hele wereld te laten weten dat het nergens voor nodig is om onzeker te zijn over je lichaam deelt ze op Instagram trots foto’s van haar striae ofwel: tijgerstrepen!

Babie Ferreira is goals #barbieferreira #fashion #icon #style

A photo posted by Nina (@nina.supernova) on

 Het is niet de eerste keer dat het 20-jarige model vrouwen oproept om hun ‘imperfecties’ te accepteren. Toen ze model stond voor het kledingmerk Missguided stond ze er op dat haar foto’s niet bewerkt werden. En ook toen ze model stond voor het badmodemerk Aerie wilde ze niet dat haar foto’s bewerkt werden. De prachtige foto’s uit beide campagnes gingen dan ook al snel viraal!

 

Barbie was echter niet altijd zo vol zelfvertrouwen over haar uiterlijk: ‘Ik was in het begin van mijn carrière zo onzeker. Ik ging naar audities en schaamde me voor mijn lichaam’. Omdat ze weet hoe het voelt om (onnodig) onzeker te zijn wil ze nu andere vrouwen inspireren om van hun lichaam te houden, precies zoals het is.

Barbie zit nu heel goed in haar vel en deelt daarom trots een foto van haar striae om andere vrouwen te laten zien dat je helemaal niet ‘perfect’ hoeft te zijn om gelukkig te zijn met jezelf. Een boodschap waar wij helemaal achter staan!

mi lil stripes are out here . soothing them with vitamin e oil n noticing how cute my body can be despite lil changes !!!

A photo posted by barbie ferreira not nox (@barbienox) on

Lees ook:

Video: Vrouwen maken korte metten met vooroordelen over ‘plus size’

5 dingen die mannen níét sexy vinden in bed

Zien: de no-makeup selfie van Katie Holmes

Bron: grazia.