Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Zien: Dít lingeriemerk gebruikt geen Photoshop en dat levert prachtige campagnebeelden op!

Zien: Dít lingeriemerk gebruikt geen Photoshop en dat levert prachtige campagnebeelden op!

Zien: Dít lingeriemerk gebruikt geen Photoshop en dat levert prachtige campagnebeelden op!

Het gebeurt geregeld dat een groot lingeriemerk een flinke Photoshop blunder begaat, waarbij een foto zó bewerkt is dat het beeld totaal onrealistisch is. Dit gebeurde onlangs nog bij nieuwe beelden van Victoria’s Secret. Lingeriemerk Modibodi pakt het heel anders aan. Zij zijn namelijk tegen Photoshop en gebruiken dit helemaal niet.

Sterk en krachtig
Het Australische merk maakt ondergoed voor vrouwen, waarbij alleen natuurlijke producten zoals bamboe, wol en microfibers gebruikt worden. De lingerie van Modobodi is gemaakt om vrouwen te beschermen tegen de irritante en veelvoorkomende ongemakken, zoals zweet, licht urineverlies en natuurlijk de menstruatie. Het doel is dan ook om vrouwen wereldwijd – ondanks deze ongemakken – krachtig en sterk te laten voelen.

Afrekenen met taboes
De missie van Modibodi is afrekenen met alle taboes op het gebied van lichaamsidealen en eveneens laten zien dat modellen met een maatje meer prachtig zijn. De eigenaresse van het merk zegt: “Ook cellulite, sproeten en striemen zijn natuurlijk en mogen niet als lelijk gezien worden. Onze modellen zien er in het echt net zo uit als op de foto. Lingerielabels zouden meer krachtige ambassadeurs moeten omarmen en diverse modellen moeten gebruiken in campagnes.”

De campagnebeelden van Modibodi zijn stuk voor stuk prachtig, en je kunt hieronder een aantal foto’s van het merk bekijken.

Bron: Grazia

Lees ook: