Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > 5 x yoga musthaves

5 x yoga musthaves

5 x yoga musthaves

Heb je altijd wat last van opstartproblemen ’s ochtends of wil je na een lange dag werken je hoofd leegmaken? Begin dan met yoga. Het effect? Meer energie, beter kunnen focussen en zin in je dag! En dit zijn de attributen die je er voor nodig hebt! 

Yogamat

De yogamat is de basis voor alle yoga-oefeningen. Deze mat is een paar millimeter dikker dan normaal en daardoor zeer comfortabel. Ook heeft de mat een antislip oppervlakte waardoor je een stabiele houding hebt tijdens het uitvoeren van de oefeningen.
Bestellen? Gaiam Premium yogmat, € 29,99 via Bol.com 

sport-bh-reebok

Sportbh

Een sportbh is ook een must als je op je yogamat ligt. Aangezien je toch best wat beweegt, voorkom je hiermee dat je borsten veel op een neer stuiteren. Bovendien zorgt een sportbh dat je minder kans op hangborsten hebt.
Bestellen? Reebok sportbh, € 21,50 via Reebok

meditatiekussen

Meditatiekussentje

Soms gaat een oefening net iets beter als je op een kussentje zit. Schaf daarom een meditatiekussentje aan die je kunt aanpassen naar de juiste vorm als je erop zit.
Bestellen? Meditatiekussentje, € 58, via Yogashop

sportbroek-reebok

Sportbroek

Aangezien je je tijdens yoga in alle bochten moet wringen, heb je niks aan kleding die strak zit. Een comfortabele broek is een must. Wij zijn helemaal fan van dit gestreepte exemplaar. Ook gewoon lekker voor op de bank!
Reebok sportbroek, € 15 via Reebok

wateflesje

Waterfles

Zorg er altijd voor dat je een fles water bij je hebt tijdens yoga. Hierdoor voer je de afvalstoffen – die vrijkomen tijdens de oefeningen – sneller af en voorkom je dat je hoofdpijn krijgt. En omdat je ook goed wilt doen voor het milieu is deze hervulbare fles van Retap een goede investering. Het flesje heeft zelfs in 2011 de Reddot Design Award gewonnen.
Bestellen? Waterfles Retap, € 12,95 via Bottlecious

Wat is jouw favoriete yoga musthave?