Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Working out met Doutzen Kroes

Working out met Doutzen Kroes

Working out met Doutzen Kroes

Het strakke lijf van topmodel Doutzen Kroes is de perfecte motivatie voor een goede work-out. Gewoon lekker in je eigen huiskamer.

Omdat onlangs uit onderzoek bleek dat vrouwen veel waarde hechten aan een perfect bikinilijf en daar zelfs seks voor zouden opgeven, geven wij je hierbij een handvat waarmee je een goed begin kunt maken. Sporten is ook nog eens heel gezond, dus waar wacht je nog op?

Victoria’s Secret
Lingeriemerk Victoria’s Secret deed onlangs op Facebook een oproep: er werd gezocht naar tips voor de perfecte work-out. Voor VSX Sport, de sportkledinglijn van het merk, voegden ze deze oefeningen samen met professionele tips van trainer van de modellen Michael Olajide.

Niemand minder dan onze eigen Doutzen Kroes doet de oefeningen aan je voor in vier work-out video’s. Een tijdje geleden gaf het topmodel haar Twitter-volgers al een kijkje achter de schermen toen ze met de opnames bezig was. Een betere motivatie dan haar perfecte lijf bestaat niet!

Sexiest Workout
Er zijn vier filmpjes opgenomen, getiteld The Sexiest Workout Ever. Hiermee train je je armen, benen, bovenlijf en billen. De eerste staat nu online, dus je kunt aan de slag. Veel succes!