Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Wow! Binnen 2 weken een sixpack? Dat kan met déze work-out

Wow! Binnen 2 weken een sixpack? Dat kan met déze work-out

Wow! Binnen 2 weken een sixpack? Dat kan met déze work-out

Veel mensen geloven niet in 30-days challenges en dat soort onzin. Toch gaat er nu op social media een work-out rond die verbluffende resultaten toont. Het gaat om de ‘2 weeks abs challenge’ van Chloe Ting, die je een wasbordje in veertien dagen belooft.

Het kan dus wel. Fit worden in twee weken. Alleen moet je jezelf daarvoor wel keihard inspannen.

Work-out challenge

Nu de sportscholen nog steeds dicht zijn en we dus thuis actief zullen moeten gaan sporten, zijn work-out video’s razend populair geworden. Zo ook de ‘abs challenge’ van Chloe Ting, die inmiddels al door meer dan 318 miljoen mensen is bekeken op YouTube. Op TikTok en Instagram hebben heel veel mensen laten weten de challenge te hebben voltooid. Ze maken vaak video’s met ‘before’ en ‘after’, zodat het resultaat goed duidelijk zichtbaar is.

Hoe werkt het?

Het zijn gelukkig geen work-outs van uren, dat scheelt alweer. Het is de bedoeling dat je je buikspieren ongeveer 10 minuten heel hard aan de bak zet. En helemaal corona-proof, want deze work-out kan gewoon thuis. Het enige dat je nodig hebt is een leuke sportoutfit en een matje.

Lees ook
After workout pijntjes: dít zijn 5 gekke reacties van je lichaam na het sporten

Zweten maar!

In de ‘2 weeks abs workout-challenge’-video komen ongeveer 21 buikspieroefeningen voorbij. Elk van deze oefeningen duren maar 30 seconden. Tussen de oefeningen door kun je steeds 10 seconden uitrusten. En wat helemaal belangrijk is, is het nemen van een rustdag. Eens in de drie dagen mag je de work-out namelijk gewoon afwisselen met een dagje rust. Daardoor kunnen je spieren weer goed herstellen.

De work-out is hieronder te zien deze video:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Margriet | Beeld: GettyImages