Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Wit winter wonderland

Wit winter wonderland

Wit winter wonderland

Geniet van Hollandse sprookjeskastelen…

Met een dik pak sneeuw voor de deur hoef je gelukkig niet ver te reizen voor het ultieme wintergevoel. Met ruim 400 kastelen in Nederland is er overal wel een sprookje te bezoeken. Pak de sneeuwlaarzen, schaatsen en slee maar alvast in! Wat is er magischer dan een wandeling door de tuin van een kasteel bedekt met een knisperend pak sneeuw? Of een middagje over de slotgracht schaatsen en gierend van het lachen met de slee de heuvel af?

Winter wonderland
De komende tijd wordt het betoverend wit winterweer. Dus we kunnen volop genieten van alle leuke winteractiviteiten die ons Nederlands erfgoed te bieden heeft. En vergeet ook vooral niet de warme chocolademelk of een ander warm winterdrankje na afloop!

Sprookjeskasteel
Tijdens de wintermaanden zijn de grote tuinen van kasteel De Haar in Utrecht geopend voor bezoekers. Je kunt er
eindeloos ronddwalen en sneeuwballen gooien. Misschien kan er komend weekend zelfs op de vijvers geschaatst worden! Natuurlijk staat er een kraampje met lekkere warme drankjes klaar. In het Tuynhuis kun je terecht voor een stevige hap bij winterse trek. Ook de binnenkant van het kasteel is een bezoekje meer dan waard. Er zijn rondleidingen voor volwassenen en speciaal voor kleine ridders en sneeuwprinsessen. Kijk voor meer informatie op kasteeldehaar.nl.

Bij jou in de buurt
Kijk op kasteleninnederland.nl voor informatie over mooie kastelen bij jou in de buurt.